Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Sofii na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 15. května a jmeniny slaví Sofie. 

Mátě nějakou ve svém okolí? Tak to jí určitě popřejte! 

Hezké přání k svátku Sofii udělá radost. 

A že vás zrovna nic nenapadá? Nevadí, každému občas přijde vhod trocha inspirace. A u nás jí najdete spoustu. 

Můžete vybírat z klasických textů, básniček a nebo veselých obrázků. 

Všechna přáníčka jsou navíc zdarma ke stažení.

Básničky k svátku pro Sofii

Na světě snad není nikdo, koho by milá rýmovačka nepotěšila. S vaší oslavenkyní to jistě nebude jinak. Už jenom proto, že tyhle básničky jsou napsány jen a pouze pro ni. Na vás bude jen vybrat tu, kterou jí v tento den uděláte radost.

Dneska neslaví jmeniny jenom Žofie, ale taky naše milovaná Sofie. Proto jí posíláme tuhle malou básničku, a snad ji s ní potěšíme aspoň trošičku. Sofie, přejeme ti báječný svátek!
Ty máš dneska svátek, naše drahá Sofie, ať splní se ti všechna tvá přání, sny a fantazie. K tomu ti přeju taky spoustu lásky a zdraví, a taky ať se tento den pořádně oslaví. Užij si dnešní jmeniny, Sofie!
Z diáře na mě kouká připomínka, že má dneska jmeniny moje milovaná Sofinka. Jen to nejlepší jí chci v tento den přát, hlavně aby byla spokojená pořád. Sofie, přeju ti nádherný svátek!
Jmeniny má dneska naše skvělá Sofinka, jen to nejlepší jí přeje celá rodinka. Snad ti udělají radost tyhle milé řádky, a celý tvůj sváteční den bude jako z pohádky. Sofie, přejeme ti úžasný jmeninový den!
Ty máš dneska svátek, Sofinko, snad tě tohle přáníčko potěší aspoň malinko. Přejeme ti lásku, zdraví, pohodu a radost, a taky štěstí, toho není nikdy dost. Užij si dnešní jmeniny, Sofie!
Jen k tobě letí tahle písmenka, v kalendáři je totiž jméno Sofinka. Ať jsi stále jen veselá a spokojeně se usmíváš, a podaří se ti vše, na co se jen podíváš. Sofi, přejeme ti nádherný jmeninový den!

V tento den slaví jmeniny i Žofie! Znáte nějakou? Pošlete jí milé sváteční přáníčko a udělejte jí radost!

Veselé rýmy k jmeninám 

Verše se vám líbí, ale chcete, aby bylo blahopřání k svátku pro Sofii s trochou vtipu a aby ji hlavně pobavilo? Na tohle jsme taky mysleli a napsali jsme pár básniček, které ji potěší, ale hlavně pobaví. Skvěle se hodí, pokud má oslavenkyně smysl pro humor.

Svátek dneska slaví naše skvělá Sofinka, tak to je pro skvělý mejdan záminka. Večer to spolu pořádně roztočíme, a dřív než ráno se domů nevrátíme! Ať dnešní den stojí za to, Sofie!
Dneska nebudeš potřebovat ani peněženku, všichni totiž zveme na drink naše Sofinku. Tak šup, už na baru už je tequila, ale pozor, aby tě zase nepoložila. Sofie, přejeme ti skvělé jmeniny!
Dneska budeme slavit do ranní hodiny, jsou tady totiž jmeniny Sofčiny. A ne že se budeš snažit vycouvat, dnešní mejdan se ti bude fakt zamlouvat. Sofi, přejeme ti úžasný svátek!
Večer se nám budou na parketě klepat kolínka, svátek totiž slaví naše úžasná Sofinka. Tak na sebe hoď nějaký super obleček, a vyrážíme slavit do městských uliček. Sofčo, přejeme ti skvělé jmeniny!
Dvě holky se skleničkou aperitivu v ruce.
zdroj:wehearit.com

Klasická přání k svátku pro Sofii

Verše ani vtipy nejsou to, co hledáte? Potěšila by vaši oslavenkyni spíše milá, upřímná a tradiční gratulace? Takových tady najdete spoustu! Vybrané přáníčko můžete hned poslat jako textovou zprávu a nebo ho napsat do papírového blahopřání. Obojí se počítá.

Naše milá Sofie, rok utekl jako voda a jsou tady tvé jmeniny! Chceme ti k nim popřát spoustu zdraví, lásky, radosti a taky úspěchů. Krásný svátek ti přejí …
Dneska je tady den všech Sofinek a my té naší jediné přejeme jen to nejlepší! Hlavně aby se ti dařilo a ty byla spokojená, veselá a šťastná! S láskou …
Sofie, kalendář mi napověděl, že jsou tady tvé jmeniny! Chci z celého srdce popřát hlavně spokojenost, lásku, zdraví a taky aby tě nikdy neopustila dobrá nálada! Báječný svátek ti přeje …
Milá Sofie, tvoje krásné jméno je dneska v kalendáři a proto by ses měla dneska jen bavit, slavit a užívat si! Ty nejbáječnější jmeniny ti srdečně přejí …
Drahá Sofinko, dneska nás od sebe dělí hromada kilometrů a my ti nemůžeme popřát osobně, ale i tak ti přejeme jen to nejlepší! Hlavně zdraví, štěstí a taky lásku. Krásný svátek ti přejí …
Naše nejdražší Sofie, celá naše rodina na tebe moc myslí a chce ti k tvému svátku popřát spokojenost, lásku, pevné zdraví a taky hromadu štěstí. Nádherný jmeninový den ti přejí …
Všechno nejlepší k jmeninám, Sofie! Hlavně ať jsi spokojená, zdravá, šťastná a taky aby se ti splnilo každé tvé přání. Báječný svátek ti přejí …
Milá Sofinko, je tady tvůj významný den a my ti k němu chceme s celého srdce popřát úspěchy jak v práci, tak v osobním životě a taky aby ses stále spokojeně usmívala, tak jako to děláš teď. Překrásný svátek ti přejí …

Narodilo se někomu ve vašem okolí miminko? Pošlete čerstvým rodičům krásné přáníčko k narození potomka, aby byla jejich radost ještě větší!

Obrázkové GIF gratulace

Zatím vás žádné přáníčko neoslovilo? A co Sofii poslat pohyblivý GIF obrázek? Našli jsme ty, které se v tento významný den skvěle hodí a vy je už nemusíte nikde hledat. Stačí si zvolit ten, který se vám líbí nejvíce, zkopírovat a poslat. Hotovo!

Sofie, ať dnešní oslava stojí za to!

GIF přání k svátku skupinka oslavujících lidí.
zdroj: giphy.com

Užij si dnešní svátek, Sofie!

GIF přání k jmeninám oslavující prasátko v autě.
zdroj: giphy.com

Tak na tebe, Sofie!

zdroj: giphy.com

GIF blahopřání k jmeninám holka otevírá láhev bublinek.

GIF blahopřání k svátku slavící lidi v konfetách.
zdroj: giphy.com

Přejeme ti báječné jmeniny, Sofie!

GIF přání k svátku paní vylévá šampaňské na zem.
zdroj: giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Takového blahopřání k jmeninám Sofii určitě nadchne! Tím, že přání vyrobíte sami jí ukážete, jak je pro vás jedinečná a důležitá. Sice vám to zabere pár minut času, ale na samotné výrobě nic složitého není. Naopak, je to velmi snadné a zábavné. S postupem a inspirací vám pomůže tohle krátké video. Až budete mít hotovo tak už jen stačí dopsat vaše srdečné blahopřání a můžete jít gratulovat.

Doufáme, že vás naše přání k jmeninám pro Sofii zaujala a vy jí tento den uděláte o moc krásnější.

Svátek je tu jen jednou do roka a určitě stojí za to poslat třeba jen textovou zprávu.

Zajímavosti o jméně Sofie

Tohle křestní jméno u nás nosí 10 388 žen a řadí se tak na 156. příčku oblíbenosti. 

Původ jména je řecký, kdy je základem slovo „sofia”, které znamená moudrost. 

Další variantou tohoto jména je Žofie, která slaví svátek ve stejný den, jako Sofie, a to 15. května.  

Jméno bylo velmi oblíbené u královen a šlechtičen a nosila ho třeba Sofie Bavorská a nebo Sofie Dorota Württemberská, která se provdala za ruského cara Pavla I. 

Slavnými nositelkami ze současnosti je česká spisovatelka Sofie Podlipská a nebo italská herečka Sophie Loren.

Autor článku
Petra Vykoukalová

Důvodů k oslavám a gratulacím je celá řada a my si tak můžeme udělat hezčí každý den. Jsem moc ráda, že můžu inspirovat ostatní a předávat krásná blahopřání dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X