Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Jaruši na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 1. července a svátek slaví Jaruše.

Zrovna jednu ve vašem okolí máte?

Neváhejte ani vteřinu a pojďte jí vybrat přáníčko!

Hezké přání k svátku Jaruši moc potěší a vykouzlí jí úsměv na tváři.

Pro inspiraci jsme připravili krásná blahopřání, básničky a dokonce i obrázky, které jsou vytvořené speciálně pro vaši oslavenkyni.

A to všechno navíc zcela zdarma!

Klasická přání k svátku pro Jaruši

Takové přáníčko, které je decentní, krátké, ale plné citů ocení každá oslavenkyně, ať už je to vaše kamarádka, babička, nebo třeba kolegyně. Tyhle se vám navíc vejdou i do zprávy, takže v takové SMS se budou přímo vyjímat!

Drahá Jaruško, jsem opravdu vděčná Bohu, že tě přivedl na zem. Tvoje přítomnost dělá každý den krásným a slovy se nedá vyjádřit, kolik radosti vnášíš do života nás všech. Přeji ti krásné jmeniny. Ať tě dnes i navždy provází Boží požehnání. S láskou …
Má milá Jaruško, já mám tak velké štěstí, že jsi má kamarádka. Doufám, že tvé jmeniny jsou stejně výjimečné jako ty. Přeji ti, ať se ti splní všechny sny. Děkuji za to, že jsi. Báječný den ti s láskou přeje …
Má drahá Jaruško, chtěla jsem ti k svátku pořídit něco opravdu úžasného a inspirativního. Pak jsem si vzpomněla, že už máš mě. Přeji ti ten nejkrásnější svátek! S láskou…
Naše milovaná Jaruše, přejeme ti krásné jmeniny! Doufáme, že máš úžasný den a spoustu zábavy. Užij si tento den přesně podle tvých představ, zasloužíš si ho. Ten nejkrásnější svátek ti přejí …
Drahá Jaruše, přeji ti nádherný svátek jako člověku bez kterého si nedokážu představit život. Jsi jedinečná! Děkuji ti za všechno, co jsme spolu již prožili a užij si svůj dnešní výjimečný den. S láskou …
Milá Jaruše, přeji ti, ať máš všechnu radost, kterou tvé srdce dokáže pojmout, všechny úsměvy, které ti může den přinést, všechna požehnání, která dávají životu smysl. Ty nejkrásnější jmeniny ti přejí …
Přáníčko k svátku s nazdobenými muffiny.
pixabay.com

Přání pro maminku

Láska našich maminek nemá konce. Byly a jsou tu pro nás vždy, když je potřebujeme a jejich svátek či narozeniny jsou perfektní příležitostí jím lásku obětovat. Udělejte té vaší Jarušce obrovskou radost a ukažte jí, jak skvělá maminka vlastně je!

Má milovaná maminko, k mým nejkrásnějším vzpomínkám v životě patříš ty: povídáme si, upravujeme si vlasy a vaříme spolu. Mám velké štěstí, že mám tak úžasnou mámu, která mi ukázala, jak se co v životě dělá. Děkuji ti, že sis vždycky našla čas. Mám tě moc ráda. S láskou …
Mami, díky, že jsi ten typ maminky, za kterou můžu přijít s čímkoli. Od zajímavých rad po zachování mých tajemství. Ani nevíš jak jsem ti vděčná. Přeji ti, ať je tvůj další rok plný nádherných okamžiků. Ten nejkrásnější svátek ti přeje tvá …
Má maminko, děkuji ti, že jsi mě vedla, chránila a milovala po celý život. Vím, že byly chvíle, kdy jsem ti to zrovna neusnadňovala, ale ty jsi mě vždycky milovala. Vždycky ti za to budu vděčná. Moc si užij dnešní svátek. S láskou …
Maminko, tvá schopnost milovat nemá konce. Jsi výjimečný člověk a já jsem ti moc za všechno vděčná, a jsem šťastná, že jsi moje máma. Ať jsou tvé jmeniny naplněny nádhernými okamžiky, zábavou a smíchem. Gratulaci a pusu posílá tvá …

Zasnoubení se výjimečný okamžik v životě pro každého z nás. Znáte-li někoho, kdo se chystá udělat tenhle velký krok, připravte si přání k zásnubám už teď!

Básničky k svátku pro Jarušku

Je to tak, sváteční básničky jsou jedny z nejmilejších blahopřání a má je rád snad každý. Není člověka, který by neocenil přání plné láskyplných rýmů! Tyhle jsme navíc napsali přímo pro Jaruši a rozhodně je nenajdete nikde jinde. Které se vám líbí nejvíce?

Roznesla se nám zprávička, že svátek slaví Jaruška. Jen to nejlepší ti chceme z lásky popřát, ať splní se ti vše, co si budeš přát. Jarunko, užij si moc dnešní jmeniny!
Jsi pro nás žena jedinečná, a snad oslava tvých jmenin bude báječná. Ať vydaří se ti celý dnešní den, a vždy jsi usměvavá a veselá jen. Jaruše, přejeme ti nádherné jmeniny!
Venku nám krásně svítí sluníčko, a ty máš svátek naše holčičko. Snad bude tě potkávat je štěstí a radost, a taky láska – té není nikdy dost! Jaruše, všechno nejlepší k svátku!
Dneska měla by ses jen usmívat, a tvůj svátek si pořádně užívat. Přeji ti, ať je tento den jako z pohádky, a na oslavu ti přijdou všechny kamarádky. Všechno nejlepší k svátku, Jarunko!
Naše nejmilejší holčičko, posíláme ti tohle přáníčko. Přejeme ti ať jsi stále veselá a zdravá, a je s tebou stále stejná zábava. Jaruše, přejeme ti ty nejkrásnější jmeniny!
Dneska má svátek má kočička, přáníčko posílá ti tvá babička. Přeji ti spoustu pohody a hlavně lásky, posílám ti obrovskou pusu na vlásky. Jarunko, užij si moc dnešní jmeniny!

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Je vaše oslavenkyně veselá hromádka dobrého smyslu pro humor a zábavy? Tak to budou tahle přání k jmeninám Jarušce vyhovovat! Nejvíce ji ohromí třeba ve vlastnoručně vyrobeném papírovém přáníčku, kterému třeba letos můžete dát šanci!

To nás ráno bude zase bolet hlava, když Jarušky je oslava. Nevadí, ta oslava bude stát za to, tak pojďme si připít na to! Všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku, Jarunko!
Uplynul zase další rok, ty v životě udělala jsi velký skok. Na to se napijeme pořádně vína, ale ne tak, aby nás chytila kocovina! Jaruše, moc si užij dnešní den!
Už chladí se bublinky, abychom užili si chvilinky, kdy Jaruše slaví svátek – už je jí nějaký ten pátek. Ale to jí říkat nebudeme! Jaruše, přejeme ti nádherné jmeniny!
Víno už čeká v lednici, dostaneš po okraj nalitou sklenici. Abychom připomněli si krásné chvilky, kdy jsme ještě byly holky malinký. Čeká nás však dospělácká zábava. Co to je? – Nechť zodpoví vaše představa. Všechno nejlepší k svátku, Jaruše!

Veselé obrázkové gratulace k svátku

Tohle sice není úplně tradiční přání, ale rozhodně je velice originální. Tyhle obrázky se hodí pro jmeniny výborně, takže Jaruši nejen pobavíte, ale také jí dáte najevo, že na ni dneska myslíte. Až si vyberete ten, co se vám líbí nejvíce tak ho stačí zkopírovat a poslat.

GIF přání k svátku s nadšenou červenou postavičkou.
giphy.com
GIF přáníčko k svátku s konfety.
giphy.com
GIF gratulace k svátku s láskyplným smajlíkem.
tenor.com
GIF přání k jmeninám s veselou vydrou.
tenor.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Tak tahle gratulace k svátku Jaruši ohromí. S vlastnoručně vyrobeným přáním totiž ukážete, že vám na ní velice záleží a dali jste si ten čas a lásku jí přáníčko vyrobit. S tímto krásným videem to zvládnou i začátečníci, je totiž plné originálních nápadů. Tak vemte lepidlo a nůžky do ruky a jdeme na to! 

Zajímavosti o jméně Jaruše

Jaruše je jméno se slovanským původem.

Chápe se jako “prudká, vznětlivá”.

Nejčastěji ženy s tímto jménem naleznete v oblasti Rakovník.

V České republice jej nosí pouhých 91 žen, je proto na 1098. místě v žebříčku popularity.

Můžete jí tedy dát najevo, že je její jméno výjimečné!

Našeho článku je sice konec, ale my doufáme, že vašich oslav je to pouhý začátek!

Pokud jste to perfektní blahopřání k jmeninám Jaruši nevybrali, tak nezoufejte, protože na našich stránkách jich najdete tisíce dalších!

Radost, láska a štěstí jsou ty nejkrásnější emoce, kterých se nám může dostat.

Dělejme si tedy radost kdykoliv to jen jde!

Autor článku
Monika Buchtíková

Každý den se nám naskytuje příležitost někomu udělat radost. Proč ji neudělat pomocí milých a upřímných slov! Sepisuji pro vás přáníčka, které příjemce zahřejí u srdíčka a vykouzlí mu úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X