Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Tea na jednom místě. Vyberte si!

Potřebujete přání k svátku Teodorovi vytvořit rychle?

Nevíte, co do přáníčka napsat nebo jaký obrázek zvolit?

Inspirujte se našimi tipy a vyberte si text, který zahřeje oslavence u srdce a rozveselí mu den!

Krásná blahopřání pro Tea

Chcete svému blízkému popřát k svátku, ale nevíte jak na to? 

Vezměte si příklad z našich svátečních gratulací a vyberte takovou, která podle vás vystihuje, co chcete oslavenci popřát.

Děkuji ti, že jsi vždy stál po mém boku a kryl mi záda. Udělal/a bych pro tebe cokoliv, obzvlášť dnes, v den tvých jmenin. Všechno nejlepší!
Je mi velkou ctí, že tě mohu nazývat svým nejlepším kamarádem. Zasloužíš si všechno dobré, co tě v den tvých jmenin i po nich potká. Užij si krásný den, Teo!
Na zdraví nejjasnějšího světla v mém životě. Užij si dnešní svátek podle svých představ a nenech se nikým a ničím rozladit!
Jsem tak rád/a, že jsme mohli vyrůstat bok po boku. Doufám ještě v mnoho společných oslav jmenin! Krásný sváteční den!
Přeji ti k tvému svátku všechno štěstí, radost a požehnání, které ti svět může nabídnout. Oslavuj naplno!
Myslím si sice, že na oslavu jmenin tak úžasného člověka, jako jsi ty, je potřeba více dní než jeden, ale to nevadí. Uděláme dneska takovou oslavu, na kterou budeš ještě několik dní potom vzpomínat. Vše nejlepší, Teodore!
Nejsi jen nejlepší kamarád, ale také opravdový přítel. Děkuji ti za všechno, co jsi pro mě kdy udělal a stále děláš. Přeji ti ty nejšťastnější jmeniny!
Děkuji ti, že mi vždycky zvedneš telefon, že mě vyslechneš a podpoříš ve všem, co dělám. Na tvé jmeniny, kámo!
Posílám ti ke jmeninám nekonečné množství lásky, radosti a štěstí! Dnes jez, pij a dělej jen to, co chceš ty sám!
Dnešní den je jeden z mých nejoblíbenějších, protože je věnován jménu mého nejoblíbenějšího člověka. Krásné jmeniny, Teddy!
To, že spolu slavíme tvé jmeniny, znamená, že spolu i stárneme. A já bych si ke stárnutí nemohl/a vybrat lepšího parťáka. To nejlepší teprve přijde! Všechno nejlepší!
Opravdoví přátelé jsou jako diamanty – zářiví, krásní, cení a vždy v kurzu. Ty jsi můj diamant, Teo! Všechno nejlepší!

Nenašli jste, co jste hledali? Možná se vám do vaší gratulace bude více hodit některé z dalších přání ke jmeninám pro muže.

Krátká sváteční přáníčka 

Máte rádi stručnost? 

Oceníte, když se v gratulaci nebudete muset příliš rozepisovat?

Vyberte si některou z našich krátkých svátečních vět! 

S každým dalším svátkem jsi krásnější a moudřejší. Jen tak dál! Vše nejlepší!
Všechno nejlepší k svátku! Dnes si zasloužíš všechny dobroty, náklonnost, lásku a štěstí.
Všechno nejlepší! Přeji ti hodně zdraví a lásky, příteli!
Všechno nejlepší! Ať ti tento výjimečný den přinese radost, štěstí a vzácné vzpomínky!
Krásné prožití jmenin! Tento den přichází jen jednou za rok, tak si ho co nejlépe užij!
Jsem moc rád/a, že s tebou dnes mohu sdílet tento výjimečný den. Všechno nejlepší k svátku!
Přeji ti krásné jmeniny plné nekonečné lásky a smíchu! Všechno nejlepší!
Všechno nejlepší k svátku! Vychutnej si obrovské dary, spoustu lásky tvé rodiny a přátel a také spoustu dobrot, které na tebe čekají na oslavě!
Musím přiznat, že ti trochu závidím, protože se zdá, že jsi s každými dalšími jmeninami žádanější, zábavnější a hezčí. Snad mi dneska prozradíš recept. Krásné prožití jmenin!
Dnes máš svátek, je čas slavit! Teodore, přeji ti jen to nejlepší – užij si den!
S každým dalším svátkem ti to sluší víc a víc. Jak to jen děláš? Krásné jmeniny!
Dnešní den si užij od samotného jeho počátku. Ať je to den splněných přání. Všechno nejlepší k svátku, Teo!

Srandovní blahopřání ke jmeninám

Víte o Teodorovi, že je to veselá kopa? 

Proč mu tedy nepoblahopřát slovy, která rozesmějí nejen jeho, ale také hosty na případné oslavě? 

Pusťte se do vybírání toho nejlegračnějšího textu! 

Člověk jako ty si zaslouží, aby se mu vybavily hezké vzpomínky na dětství. Bohužel už nejsou žádní dinosauři! Vše nejlepší k svátku, starouši!
Všechno nejlepší ke jmeninám člověku, který byl svědkem velkých věcí! Vynález kola, první jeskynní kresba…
Dnes máš oficiálně za sebou některé věci – třeba mládí. Nedělej si ale starosti s věkem, to můžeš až na narozeniny. Dneska pojďme slavit. Vše nej k svátku, brácho!
Někteří lidé ti dnes budou říkat, že i když slavíš už tolikátý svátek, vypadáš stále dobře a mladě. No, jsou to lháři! Ne, dělám si legraci. Krásné jmeniny, Teo!
Člověče, ty jsi jako strom v lese. Starý a stále se mu daří držet se při zemi. Dneska to ale roztočíme, takže se na chvíli odvaž! Vše nejlepší k svátku!
S každým dalším svátkem se možná děsíš toho, že se z tebe stane starý muž. Ale tím se netrap. Už jím jsi! Hezké jmeniny!
Těším se, až mi na dnešní oslavě tvých jmenin budeš vyprávět, jak se ti podařilo přežít dinosaury. Všechno nejlepší, kamaráde!
Pokud ti někdo bude dneska tvrdit, kolik elánu se v tobě stále skrývá, věř, že se na tebe ten člověk opravdu nedívá. Přeji ti vše nejlepší k svátku, Teodore!
Dnes je den, kdy by sis měl klást důležité otázky, jako třeba kdo je nejlepší na výrobu zubních protéz, kdo dokáže nejlépe nabarvit šedivé vousy a podobně. Všechno nejlepší ke jmeninám, starouši!
Dnes jsi opravdu něčeho dosáhl! Jaké to je, být nejstarším žijícím mužem se jménem Teodor? Prožij krásný sváteční den!
Čas letí, když se bavíš. Proto doufám, že tvoje dnešní oslava bude nuda, jelikož se mi zdá, že jsme tvůj loňský svátek slavili teprve včera. Vše nej, parťáku do nepohody!
Heeeeeeej, ty máš svátek! Výzdoba, dobroty, drinky, dárky, další drinky… Poznáš, že jsem nadšený/á? 😀

Chcete ještě více srandy? Seznamte se s dalšími veselými gratulacemi ke jmeninám!

Zamilovaná přání k svátku Teodorovi

Cítíte k Teovi silné pouto a chcete mu to vyjádřit originálně? 

Použijte některý z našich zamilovaných textů a přidejte své vyznání do blahopřání ke jmeninám!

Děkuji ti za všechny vzpomínky, které jsi mi dal. Bez ohledu na to, jak budeme staří a kolik svátků spolu ještě oslavíme, budu tu vždycky pro tebe. Všechno nejlepší, má lásko!
Jsi dar v mém životě a já ti, ve tvůj výjimečný den, dávám na oplátku dar mé lásky. Přijmi jej s otevřenou náručí a obejmi mě. Miluji tě a přeji ti krásné jmeniny!
Jsi to nejlepší, co mě v životě potkalo. Přeji ti úžasné prožití svátečního dne. Zasloužíš si to, má lásko. Dnes se postarám, aby se ti splnila všechna tvá přání!
Dnes je tvůj výjimečný den. Dovol mi být tvým džinem. Každé tvé přání ti splním. Vše nejlepší k svátku, můj miláčku!
Všechno nejlepší ke jmeninám mému nejdražšímu příteli a milenci. Děkuji ti, že jsi mi do života přinesl štěstí. Miluji tě z celého srdce a věř mi, že mé city k tobě každým dnem sílí.
Jsem nejšťastnější člověk na světě, protože mám po svém boku toho nejúžasnějšího člověka. Děkuji ti, že jsi mou oporou. Všechno nejlepší ke jmeninám, můj koláčku!
Je snadné se do tebe zamilovat a zůstat do tebe zamilovaná je ještě snazší. Ráda s tebou slavím jmeniny a těším se, že příští rok oslavíme další. Všechno nejlepší k svátku, můj celý světe!
Jsem šťastná, že ses rozhodl sdílet svůj výjimečný den se mnou. Děkuji ti za všechno, co jsi pro mě udělal. Jsi moje zlatíčko a já tě vždy budu milovat! Krásné jmeniny!
Slova nestačí k tomu, abych vyjádřila, co k tobě cítím. Mé objetí ti ale snad pomůže pochopit, jak moc tě miluji. Přeji ti, abys byl stále šťastný a veselý, jako jsi byl doposud. Miluji tě a přeji ti vše nejlepší!
Všechno nejlepší k svátku, můj anděli! Přála bych si, abych mohla psát přes celou oblohu, aby mé přání všichni viděli. Místo toho tě dnes ale políbím a obejmu, abys věděl, jak moc tě skutečně miluji.
Žádný tuk, žádný cholesterol a žádná závislost. Tento vzkaz je, až na med, zcela přírodní. Ale nikdy nemůže být tak sladký jako ty. Všechno nejlepší ke jmeninám, zlatíčko!
Není dne, kdy bych na tebe nemyslela. Jsem okouzlena tvou láskou a jsem vděčná, že sis mě vybral, abych ti stála po boku. Miluji tě a doufám, že budeš mít krásné jmeniny!

Nevybrali jste si? Třeba najdete tu pravou větu mezi dalšími zamilovanými blahopřáními.

Gratulace pro malého Tedíka

Je oslavencem, kterému chcete poblahopřát, dítě?

I v tomto případě najdete v našich textech notnou dávku inspirace pro své blahopřání!

Při této zvláštní příležitosti ti chci dát najevo, že jsi ten nejúžasnější kluk, kterého znám. Vždy pro mě budeš skutečně výjimečným človíčkem. Všechno nejlepší k svátku!
Ať tě Bůh zasype veškerým svým požehnáním. Užij si ty nejkrásnější jmeniny, Tedíčku!
Dnes je tvůj výjimečný den, protože slavíš jmeniny. Všechno nejlepší, můj malý princi!
Ke tvým jmeninám ti, miláčku, přeji radostný život, který bude plný krásných okamžiků, rodiny a přátel, které máš rád. Vše nejlepší!
Vnesl jsi do našeho života tolik radosti a štěstí. Milujeme tě, maličký! Vše nejlepší ke jmeninám!
Jsi tak zlobivý a rozpustilý. Jsou chvíle, kdy si nemůžu pomoct a opravdu se na tebe zlobím. Pokaždé se na tebe ale podívám a uvědomím si, že jsi ještě dítě a že tě moc miluji. Najednou je všechna zloba pryč. Mám tě moc rád/a, synáčku. Všechno nejlepší k svátku, Teoušku!
Jsi jiskrou našich očí, nadějí našich srdcí, naším snem a tím nejúžasnějším synem, jakého jsme si kdy mohli přát. Přejeme ti všechno nejlepší ke krásným jmeninám!
Vždy hledej záři hvězd a já ti slibuji, že dosáhneš až k samotnému nebi. Vždy si klaď vysoké cíle, drahoušku. Krásné prožití jmenin!
Všechno nejlepší ke jmeninám tomu nejsladšímu dítěti na světě! Zůstaň stále tak skvělým chlapcem, jakým jsi. Máme tě moc rádi!
Přeji ti štěstí, zdraví a pouze úspěchy. Pokud tě potká neúspěch, vždy měj na paměti, že je to jen lekce, kterou jsi potřeboval, aby ses stal lepším a odolnějším. Krásný sváteční den, Tedíčku!
Ať se ti splní všechny tvé sny. Přeji ti ten nejkrásnější sváteční den plný dobrot, zábavy a usměvavých lidí!
Všechno nejlepší k svátku tomu nejlepšímu synovi na celém světě! Přeji ti, abys všem životním výzvám a příležitostem čelil s odvahou a vírou v dobrý konec. Krásné jmeniny!

Prohlédněte si také další přáníčka pro děti, která se vám mohou hodit, až budete vytvářet gratulaci ke Dni dětí.

Obrázky s blahopřáním

Popřejte Teodorovi obrázkem, který obsahuje gratulaci k svátku. Vaše blahopřání tím bude zajímavější a mezi ostatními gratulacemi se bude opravdu vyjímat.

Husky s narozeninovou čepičkou a kostí v tlamě s přáním všeho nejlepšího kamarádovi.
zdroj: unsplash.com
Dav na koncertě držící ruce vzhůru a ukazující srdce s přáním naplněného života.
zdroj: unsplash.com
Přání k svátku Teodorovi na růžovém pozadí a částí mužské tváře držící v ústech nafukovací balónek.
zdroj: unsplash.com
Přání všeho nejlepšího k svátku Teodorovi na pozadí hořících prskavek.
zdroj: unsplash.com
Přání všeho nejlepšího Teovi na pozadí vybuchujících ohňostrojů.
zdroj: unsplash.com

Podívejte se na další obrázkové gratulace k svátku!

Sváteční gify 

Má váš Teodor rád zajímavosti? 

Pogratulujte mu ke jmeninám pohyblivým obrázkem, gifem a připojte k němu vlastní text.

Gif s animovanými tancujícími postavami s dlouhými vlasy a mimoni.
zdroj: giphy.com
Pohyblivá animace s tancujícím mimoněm na barevném blikajícím tanečním parketu.
zdroj: giphy.com
Černobílý gif s usměvavou výskající ženou ve společenských šatech nalévající šampaňské.
zdroj: giphy.com
Pohyblivý obrázek s animovaným tancujícím skřítkem s červenou čepičkou a zelenými slunečními brýlemi v plavkách.
zdroj: giphy.com
Muž s parukou nesoucí čtyři drinky a jdoucí podél moře s nápisem Vodka beach party.
zdroj: giphy.com

Prohlédněte si také další pohyblivé obrázky.

Zajímavosti o jméně Teodor

Jméno Teodor pochází ze složeniny germánských slov “theud – lidé” a “bald – odvážný” a také z řeckého “Theodoros – Boží dar”. Theo/Teo je zkrácenou podobou jména Theodore nebo Theobald. 

Ve starověkém Řecku bývalo toto jméno velice oblíbené. V Anglii se se začalo běžně používat až v 19. století. 

Jedním z velkého množství možných patronů jména je svatý Teodor z Canterbury. Byl to kněz ze 7. století, který se narodil a získal vzdělání v Tarsu. Svatý Teodor cestoval a kázal v Athénách, Římě, a nakonec v Canterbury. Díky jeho dobré pověsti a doporučení svatého Adriana jmenoval papež, svatý Vitalián, Teodora arcibiskupem v Canterbury. 

Numerologie Teodorovi připisuje číslo pět a vhodnými barvami je žlutá, zelená a oranžová. 

Teové jsou muži dobří, silní a pokud se řídí svou intuicí, daří se jim. V opačném případě mohou mít potíže s dosahováním svých cílů. Jsou to lidé obětaví, láskyplní a pro své blízké jsou schopni se upozadit.

Jak říkat Teodorovi? Zdrobněliny a přezdívky pro toto jméno mohou být Ted, Teddy, Teo, Teodůrek, Tedík, Teodorek apod. 

A kdy má svátek Teodor/Theodor? Oslavovat můžete 23. října.

Je Teodorem váš tatínek? Při vytváření gratulace se můžete inspirovat také blahopřáními ke Dni otců.

Přání k svátku Teodorovi může obsahovat delší, kratší, vtipný nebo vážnější text, ale také obrázek nebo pohyblivý gif. 

Gratulaci můžete předat ústně, písemně na kartičce nebo prostřednictvím moderních technologií jako je mobil nebo počítač. 

Využijte uvedených tipů a vytvořte přání, na které oslavenec jen tak nezapomene!

Autor článku
Markéta Bieleszová

Sdílená radost je dvojnásobná radost. Ať už se jedná o narozeniny, svátek, svatbu nebo jiné výročí, je nádherné sdílet tyto chvilky s ostatními. To je možné prostřednictvím upřímných slov. V mých článcích se snažím čtenáři nabídnout takové texty, které se dotknou lidského srdce a vykouzlí úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X