Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Bedřicha na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 1. března a svátek slaví Bedřich. 

Máte nějakého Béďu ve svém okolí? Tak to mu určitě popřejte. 

Hezké přání k svátku Bedřichovi rozhodně zvedne náladu. 

Zrovna vás ale nic nenapadá? Nevadí, každý občas potřebuje trochu inspirace a tady jí najdete spoustu. 

Můžete vybírat z básniček, textů a nebo veselých obrázků. 

Všechna přání jsou navíc zdarma ke stažení.

Básničky k svátku pro Bedřicha

Milým veršem rozhodně nic nezkazíte, ba naopak! Pokud jsou rýmovaná přáníčka navíc na míru oslavenci, tak bude radost dvakrát taková. U nás takových blahopřání najdete hned několik. Který z nich se bude Béďovi líbit nejvíce?

Svátek dneska náš milý Bedřich, tak mu musíme popřát hned ve dveřích. Čeká tu na tebe malý dárek, a taky dobrého svařáku šálek. Béďo, přejeme ti skvělé jmeniny!
Posíláme přání našemu Bedřichovi, snad mu uděláme radost těmito milými slovy. Ať splní se ti vše, co si v životě přeješ, a neustále se jen směješ. Bedřichu, přejeme ti krásný svátek!
Přejeme ti skvělý svátek, Bedřichu, ať je ti stále jen do smíchu. K tomu přejeme ti lásku, pohodu a krásné chvíle, a taky splněná všechna přání a cíle. Běďo, moc si užij dnešní jmeniny!
Jmeniny má náš milovaný Bedřich, my mu přejeme ať má stále úsměv na tvářích. Ať splní se ti vše, po čem jen toužíš, protože ty si to rozhodně zasloužíš. Bedřichu, přejeme ti báječný svátek!
Bedřichu, dneska je tvůj sváteční den, takový je v roce jen jeden. Přejeme ti ať se máš stále skvěle, a dnešní jmeniny oslavíš jak jinak než vesele. Běďo, přejeme ti nádherné jmeniny!
Bedřichu, už ti letí tahle sváteční gratulace, snad celý tvůj den bude jen samá legrace. Ať jsi stále jen veselý a štěstí tě provází, a to špatné tě vždy obchází. Přejeme ti úžasné jmeniny!

Veselé rýmy k jmeninám

Myslíte, že by vtipné blahopřání k svátku Bedřicha potěšilo více? Tahle přáníčka se výborně hodí pro ty oslavence, kteří se neberou příliš vážně a nezkazí žádnou legraci. Pokud máte po ruce telefon tak mu můžete gratulaci poslat v textové zprávě klidně hned.

Svátek slaví náš Bedřich, pořádně to neoslavit by byl přece hřích. Sraz máme všichni večer v hospodě, a rozhodně nebudeme jen o vodě. Běďo, přejeme ti skvělé jmeniny!
Ty máš dneska svátek, Bedřichu, to hudba rozhodně nebude hrát potichu. Budeme se až do rána pořádně bavit, tento den se přece musí oslavit. Bedřichu, ať dnešní oslava stojí za to!
Dneska je den všech Bedřichů, tak to si nalej spoustu vína do kalichu. Dej si k tomu ale i trochu vody, ať pak vyjdeš domů schody. Bedřichu, přejeme ti báječný svátek!
Náš Bedřich má dneska svátek, to musíme oslavit jako by byl pátek. Panáka si spolu všichni dáme. a dřív než ráno se domů nepodíváme. Bedřichu, moc si užij dnešní jmeniny!
Dárková krabice s mašlí k svátku pro muže.
zdroj: likemeboxx.ru

Klasická přání k svátku pro Bedřicha

Oslavenec na vtipy a básničky moc není a dal by přednost spíše tradiční gratulaci? I těch tady najdete spoustu! Hodí se pro tatínka, kolegu, kamaráda a nebo manžela. Pokud ho chcete opravdu potěšit, tak můžete přáníčko napsat do papírového blahopřání.

Drahý Bedřichu, k tvým dnešním jmeninám ti přejeme hlavně hodně radosti, pohody, dobré nálady a taky hromadu lásky a štěstí. Krásný svátek ti srdečně přejí …
Náš milý Bedřichu, přejeme ti, aby se ti dnešní svátek vydařil a ty ho krásně oslavil s tvými nejbližšími. Ty nejkrásnější jmeniny ti přejí …
Milý Bedřichu, dneska je tvůj velký den a proto ti přejeme mnoho nádherných chvil s rodinou, dobrá nálady, pohody a taky kopec štěstí. Překrásný svátek ti ze srdce přejí …
Drahý Béďo, čas letí jako šílený a zase jsou tady tvoje jmeniny. Přejeme ti nic než štěstí, zdraví, lásku a taky aby se ti podařilo vše, na co sáhneš. Moc si užij svůj sváteční den!
Bedřichu, k tvému dnešnímu svátku ti přejeme aby se ti splnila všechna tvá tajná přání a tužby a hlavně aby ti nikdy nezmizel úsměv z tváře. Báječné jmeniny ti za srdce přejí …
Náš milovaný Bedřichu, nemusíš se bát, že bychom na tebe letos s gratulací zapomněli. I letos ti z celého srdce přejeme jen to nejlepší! Pořádně to oslav a užij si tento den.
Náš milý Béďo, sice nás od sebe dneska dělí spousta kilometrů, ale i přesto na tebe moc myslíme a chceme ti k Tvému svátku popřát radost, lásku, pohodu a dobrou náladu. S láskou …
Bedřichu, kalendář mi dneska připomněl tvoje jméno a já ti chci popřát mnoho úspěchů jak v osobním, tak v pracovním životě, spoustu lásky a taky moře štěstí. Užij si dnešní svátek!

Není nic lešího, než přání dobrého rána hned po probuzení! Udělejte hezký den vašim blízkým třeba některým z těchto přáníček.

Obrázkové GIF gratulace

Věděli jste, že blahopřání k jmeninám pro Bedřicha by mohlo být i obrázkové? Zaručeně ho s ním jak potěšíte, tak pobavíte. GIF můžete doplnit o veselou básničku a nebo ho můžete poslat jen s krátkým věnováním. Odeslání je velmi snadné. Vybraný GIF jen zkopírujete a pošlete.

Tak na tebe, Bedřichu!

GIF přání k svátku holka ve vaně s šampaňským.
zdroj: giphy.com

Pořádně to dneska oslav!

GIF blahopřání k jmeninám borec se sombrérem na hlavě a panáky v ruce.
zdroj: giphy.com

Zase to ale nepřeháněj s oslavami!

GIF blahopřání k svátku opilý chlap na zemi.
zdroj: giphy.com

Béďo, přejeme ti nádherný svátek!

GIF přání k jmeninám pusa.
zdroj: giphy.com

Dneska si určitě zajdi na jedno sváteční pivo!

GIF přání k svátku dva borci se spoustou piv.
zdroj: giphy.com

Vlastnoručně vyrobená přání z papíru

Tohle je mnohem lepší volba, než kupované blahopřání! Udělá snad něco větší radost, než dárek, který pro naše blízké vyrobíme sami? Navíc to zabere opravdu jen chvilku a není to nic složitého. Pokud by se vám hodila inspirace, tak jsme pro vás našli tohle video. Až budete mít přání hotové, tak nezapomeňte napsat vaše srdečné věnování. 

Doufáme, že se budou naše přání k jmeninám Bedřichovi líbit s vy mu v tento den zvednete náladu. Svátek máme jen jednou za rok, tak stojí za to udělat radost třeba jen rychlou textovkou.

Zajímavosti o jméně Bedřich

Tohle křestní jméno u nás nosí 7712 mužů a řadí se tak tak na 77. příčku oblíbenosti. 

Tohle jméno má staroněmecký původ, vyvinulo se ze jména Fridurihhi. 

Fridurihhi, německy Friedrich, česky Bedřich se tak významově předkládá jako „mírumilovný vládce“.

V němčině známe jméno jako Friedrich nebo zkráceně Fritz, v angličtině Frederic nebo Frederick, ve francouzštině je to pak Frédéric.

Autor článku
Petra Vykoukalová

Důvodů k oslavám a gratulacím je celá řada a my si tak můžeme udělat hezčí každý den. Jsem moc ráda, že můžu inspirovat ostatní a předávat krásná blahopřání dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X