Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Margaretu na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 13. července a svátek slaví Margareta. 

Znáte nějakou paní či slečnu s tímto jménem? Popřejte jí! 

Milé přání k svátku Margaretě udělá radost. 

Hodila by se vám ale trocha inspirace? S tím vám pomůžeme. 

Podívejte se na naše básničky, texty a obrázky a zvedněte jí v tento den náladu. 

Tak které z nich to bude?

Básničky k svátku pro Margaretu

Veršovaná blahopřání patří dlouhá léta mezi ta nejoblíbenější a naprosto rozumíme tomu proč. Rýmovaným přáním dneska můžete udělat radosti vy, stačí si jen vybrat to, které by mohlo oslavenkyni potěšit nejvíce. Navíc se vám vejdou i do sms zprávy.

Jen pro tebe jsou napsány tyhle milé věty, jsou přece jmeniny naší Margarety. Přejeme ti lásku, zdraví a hlavně zdravíčko, a snad bude se ti líbit tohle přáníčko. Margareto, přejeme ti nádherný svátek!
Jen k tobě tohle milé přáníčko přilétá, v kalendáři je přece naše drahá Margareta. Snad bude celý tvůj den kouzelný, a ty budeš mít stále na tváři úsměv nádherný. Margareto, přejeme ti krásný svátek!
Volám tohle přání do světa, svátek má totiž naše milovaná Margareta. Snad užiješ si dneska pořádnou zábavu, a všechny starosti hodíš za hlavu. Margareto, přejeme ti báječné jmeniny!
Dneska je nejlepší den z celého léta, jmeniny totiž slaví naše milovaná Margareta. My jí jen to nejlepší k svátku přejeme, a s celou rodinou jí moc gratulujeme. Margareto, užij si dnešní den!
Dneska bude dort a zákusky, prostě žádná dieta, ale to vůbec nevadí, svátek má totiž Margareta. Jednou za rok to přece nevadí, pořádnou oslavu přece nic nenahradí. Margareto, přejeme ti báječné jmeniny!
Měli bychom ti poslat krásné květy, když jsou dneska jmeniny naší milé Margarety. Snad ti zatím tohle přání zvedne náladu, osobně pak dostaneš kytičku i čokoládu. Margaretko, přejeme ti fantastický svátek!

Veselé rýmy k jmeninám

Je Margareta vaše kamarádka co se ráda baví, slaví a hlavně směje? V tom případě by se podívejte na tyhle vtipné básničky, které rozhodně rozveselí a zvednou náladu všem oslavenkyním se smyslem pro humor.

Snad ráno nebudou potřeba na bolest hlavy tabletky, když se dneska slaví jmeniny naší Margaretky. Nebudeme to ale přehánět, a moc si z lahve vína přiklánět. Margareto, přejeme ti překrásný svátek!
Dneska to spolu rozjedeme na parketě, večírek bude věnovaný naše Margaretě. Snad dnešní svátek pořádně oslavíš, a až do rána se s námi pobavíš. Margareto, přejeme ti krásný jmeninový den!
Vodka už se chladí a chystáme do drinků limetky, dneska jsou přece jmeniny naší Margaretky. Bude se slavit dlouho do noci, a ne že nám zase utečeš před půlnocí. Margareto, přejeme ti úžasný svátek!
Jmeniny má dneska naše koketa, v kalendáři je totiž jméno Margareta. Už se těšíme na večer, vína je tady plná lednice, a budou pořádně cinkat sklenice. Margareto, přejeme ti nádherný svátek!
Dárková krabice k svátku s kytkami a čokoládou.
zdroj: wattpad.com

Klasická přání k svátku pro Margaretu

Mělo by být blahopřání k svátku pro Margaretu spíše decentní, milé a jednoduché? S těmito přáníčky uděláte jistě radost každé oslavenkyni ať už je to vaše kamarádka, kolegyně, dcera či partnerka. Krásně vypadají v papírovém přání, ale i rychlá sms zpráva se počítá.

Milá Margareto, po roce jsou tady zase tvoje jmeniny a my ti chceme z celého srdce popřát spoustu zdraví, lásky, štěstí, radosti a splněných přání. Užij si dnešní svátek!
Naše drahá Margareto, z celého srdce ti přejeme aby se ti dařilo jak v osobním, tak pracovním životě a taky ať jsi stále veselá a spokojená tak jako jsi teď. Nádherný svátek ti přejí …
Naše milovaná Margareto, moc na tebe všichni myslíme a doufáme, že bude tvůj dnešní svátek nezapomenutelný. K tomu ti přejeme také spoustu lásky, pohody a hlavně štěstí. Užij si dnešní jmeniny!
Naše nejmilejší Margareto, jmeniny jsou tady jen jednou za rok a proto ti přejeme spoustu lásky, zdraví, pohody a taky splněných přání. Překrásný svátek ti za srdce přejí …
Drahá Margareto, doufáme, že si dnešní jmeninový den užiješ a prožiješ ho s těmi, na kterých ti záleží nejvíce. Všichni na tebe moc myslíme a máme tě rádi. Báječný svátek ti přejí …
Milá Margareto, sice ti dneska nemůžeme popřát osobně, ale to neznamená, že na tebe nemyslíme. K tvému dnešnímu svátku ti přejeme spoustu radosti, žádné starosti a aby se ti vždy vše povedlo tak, jak si jen budeš přát. Skvělé jmeniny ti přejí …
Naše milá Margareto, z celého srdce ti chceme popřát jen to nejlepší k tvému dnešnímu svátku! Měla by sis užívat nejen dnešní den, ale jako svátek by měl být den každý. Překrásné jmeniny ti přejí …
Naše drahá Margareto, kalendář nám dneska prozradil tvoje jméno a my ti k tvému svátku chceme z celého srdce popřát štěstí, zdraví, lásku a hlavně aby byl na tvé tváři stále úsměv. Nádherné jmeniny ti přejí …

Obrázkové gratulace k jmeninám

Básničky ani text nebudou to pravé pro vaši oslavenkyni? Pak je tady ještě jedna možnost jak pogratulovat k svátku, a to jsou obrázky! Vybrali jsme takové, které se k jmeninám skvěle hodí a Margaretě jistě vykouzlí úsměv na rtech. Pro odeslání stačí GIF jen zkopírovat a poslat.

Dneska si dej i dort na oslavu!

GIF přání k jmeninám kočka s dortem.
zdroj: giphy.com

Všechno nejlepší k svátku!

GIF přání k svátku žena s konfetami.
zdroj: giphy.com

Tak na tebe!

GIF blahopřání k svátku žena s koktejlem.
zdroj: giphy.com

Sváteční taneček

GIF přání k jmeninám tančící kluk.
zdroj: giphy.com

Pořádně to oslav!

GIF blahopřání k jmeninám oslava s šampaňským.
zdroj: giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Tohle blahopřání k jmeninám Margaretě vyrazí dech! Výroba vám zabere pár minut a výsledek rozhodně bude stát za to. Pokud jsme zatím žádné blahopřání nedělali tak se nemusíte bát, zabere to jen chvilku a zvládne to opravdu každý. Pro inspiraci se můžete podívat na tohle krátké video, které vám pomůže i s postupem. Až budete mít hotovo tak už stačí jen napsat gratulaci dle vašeho výběru a krásné blahopřání je na světě.

Doufáme, že se budou naše přání k jmeninám Margaretě líbit a vy jí tento sváteční den uděláte hezčí a příjemnější.

Tak které z nich si vyberete? 

Autor článku
Petra Vykoukalová

Důvodů k oslavám a gratulacím je celá řada a my si tak můžeme udělat hezčí každý den. Jsem moc ráda, že můžu inspirovat ostatní a předávat krásná blahopřání dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X