Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Ritu na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 22. května a svátek slaví Rita.

Rádi byste jí poslali to nejkrásnější blahopřání pod Sluncem?

Moc dobře víme, že milé přání k svátku Ritě vykouzlí úsměv na rtech.

Nevíte však, kde s tvorbou láskyplné gratulace začít? S tím vám moc rádi pomůžeme.

Mnoho inspirace najdete v našich krásných textech, veselých básních a dokonce v animovaných obrázcích.

Tato přání jsou navíc zcela zdarma a jistě potěší každou kamarádku, babičku nebo třeba maminku.

Tak pojďte vybírat!

Klasická přání k svátku pro Ritu

Mělo by být blahopřání k svátku pro Ritu spíše decentní, milé a jednoduché? Tyhle přáníčka jistě udělají radost každé oslavenkyni ať už je to vaše kamarádka, kolegyně, dcera či partnerka. Krásně vypadají v papírovém přání, ale i rychlá sms zpráva se počítá.

Naše nejmilejší Rituško, další cesta kolem Slunce je za námi a my opět slavíme tvé krásné jméno. Kéž se ti splní každý tvůj sen. Všechno nejlepší k svátku ti z lásky přejí …
Milovaná Rito, přeji ti všechno nejlepší k svátku a přeji ti, ať je tento rok plný úžasného dobrodružství, požehnání a spousty smíchu. Ty nejkrásnější jmeniny ti s láskou přeje …
Drahá Rituško, jsem velice vděčná, že znám někoho tak úžasného, jako jsi ty. Děkuji, že jsi mi dovolila být součástí tvého života, protože mi zlepšuješ každičký den mého života. Moc si užij tvůj den. Báječné jmeniny ti srdečně přeje …
Rito, přeji ti jako ženě, která ze sebe každý den vydává všechno: Inspiruješ mě k tomu, abych se snažila dělat to nejlepší a žít naplno. Jsem za tebe neskonale vděčná a mám obrovské štěstí, že tě mám ve svém životě. Všechno nejlepší k svátku ti dnes přeje …
Rituško, přeji tobě – skvělé ženě! Přeji ti všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku a ať je tento rok plný radosti, úspěchů a spokojených dní. To nejkrásnější prožití dnešního dne ti přeje …
Rituško, přeji ti všechno nejlepší k svátku a ráda bych ti řekla, že jsi ženou, bez které si nedokážu představit svůj život. Miluju všechno, co jsi a tvá přítomnost mi vždy dělá ohromnou radost. Užij si dnešní den naplno. S láskou …
Přání k svátku s lampiony.
pixabay.com

Přání pro spolužačku

Škola je místo, které klidně můžete nenávidět, avšak vždy tam se s úsměvem na tváři potkáme s našimi kamarády. Mnohdy jsou právě školní prostory začátkem celoživotního přátelství. Ukažte Ritě, že vám na ní skutečně záleží právě v její výjimečný den.

Rituško, přeji ti všechno nejlepší k svátku jako mé nejoblíbenější spolužačce na světě. Jsem ráda, že sis na přežití školy vybrala zrovna mě. Jsi opravdu nejlepší, přeji ti úžasný den a mnoho radosti. S pozdravem, …
Má Rituško, jsem tak moc šťastná, že se naše cesty v tomto životě zkřížily. Jen díky tobě se do školy těším! Přeji ti ty nejkrásnější jmeniny na světě. Přáníčko ti s láskou posílá …
Rito, už dopředu vím, že můj dárek pro tebe bude tvůj nejoblíbenější. Moc si tě vážím, nejen díky tomu, že mi dáváš opsat úkoly. Přeji ti báječné jmeniny! Všechno nejlepší ti s láskou přeje …
Rituško, jsem moc ráda, že tak na ošklivém místě, jako je škola, jsem našla tak úžasnou kamarádku, jako jsi ty. Moc si dnešek užij. Všechno nejlepší k svátku ti srdečně přeje …

Poslal vám někdo sladké přáníčko? Projevte svůj vděk s našimi nejkrásnějšími poděkováními za gratulaci!

Básničky k svátku pro Ritušku

Veršovaná blahopřání patří dlouhá léta mezi ta nejoblíbenější a my naprosto rozumíme tomu proč. Rýmovaným přáním dneska můžete oslavenkyni udělat radost vy, stačí si jen vybrat to, které by mohlo oslavenkyni potěšit nejvíce. Navíc se vám vejdou i do sms zprávy. Které jí asi vykouzlí největší úsměv na tváři?

Jen pro tebe jsou napsány tyhle milé věty, jsou přece jmeniny naší Rity. Přejeme ti lásku, zdraví a hlavně zdravíčko, a snad bude se ti líbit tohle přáníčko. Rituško, přejeme ti nádherný svátek!
Jen k tobě tohle milé přáníčko přilétá, v kalendáři je přece naše drahá Rita. Snad bude celý tvůj den kouzelný, a ty budeš mít stále na tváři úsměv nádherný. Rituško, přejeme ti krásný svátek!
Volám tohle přání do světa, svátek má totiž naše milovaná Rita. Snad užiješ si dneska pořádnou zábavu, a všechny starosti hodíš za hlavu. Rituško, přejeme ti báječné jmeniny!
Dneska je nejlepší den z celého léta, jmeniny totiž slaví naše milovaná Rita. My jí jen to nejlepší k svátku přejeme, a s celou rodinou jí moc gratulujeme. Rituško, užij si dnešní den!
Dneska bude dort a zákusky, prostě žádná dieta, ale to vůbec nevadí, svátek má totiž Rita. Jednou za rok to přece nevadí, pořádnou oslavu přece nic nenahradí. Rituško, přejeme ti báječné jmeniny!
Měli bychom ti poslat krásné květy, když jsou dneska jmeniny naší milé Rity. Snad ti zatím tohle přání zvedne náladu, osobně pak dostaneš kytičku i čokoládu. Rito, přejeme ti fantastický svátek!

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Je Rita vaše kamarádka co se ráda baví, slaví a hlavně směje? V tom případě by se podívejte na tyhle vtipné básničky, které rozhodně rozveselí a zvednou náladu všem oslavenkyním se smyslem pro humor.

Snad ráno nebudou potřeba na bolest hlavy tabletky, když se dneska slaví jmeniny naší Ritky. Nebudeme to ale přehánět, a moc si z lahve vína přiklánět. Rituško, přejeme ti překrásný svátek!
Dneska to spolu rozjedeme na parketě, večírek bude věnovaný naše Ritě. Snad dnešní svátek pořádně oslavíš, a až do rána se s námi pobavíš. Rituško, přejeme ti krásný jmeninový den!
Jmeniny má dneska naše koketa, v kalendáři je totiž jméno Rita. Už se těšíme na večer, vína je tady plná lednice, a budou pořádně cinkat sklenice. Rituško, přejeme ti nádherný svátek!
Vodka už se chladí a chystáme do drinků limetky, dneska jsou přece jmeniny naší Ritunky. Bude se slavit dlouho do noci, a ne že nám zase utečeš před půlnocí. Rituško, přejeme ti úžasný svátek!

Veselé obrázkové gratulace k svátku

Básničky ani text nebudou to pravé pro vaši oslavenkyni? Pak je tady ještě jedna možnost jak pogratulovat k svátku, a to jsou obrázky! Vybrali jsme takové, které se k jmeninám skvěle hodí a Ritě jistě vykouzlí úsměv na rtech. Pro odeslání stačí GIF jen zkopírovat a poslat.

GIF přáníčko k svátku s růžemi a motýlem.
tenor.com
GIF přáníčko k svátku s medvídkem posílající srdce.
tenor.com
GIF přáníčko k svátku s tančícími lidmi.
giphy.com
GIF přáníčko k svátku s tančícím mužem.
giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Tohle blahopřání k jmeninám Ritě vyrazí dech! Výroba vám zabere pár minut a výsledek rozhodně bude stát za to. Pokud jsme zatím žádné blahopřání nedělali tak se nemusíte bát, zabere to jen chvilku a zvládne to opravdu každý. Pro inspiraci se můžete podívat na tohle krátké video, které vám pomůže i s postupem. Až budete mít hotovo napište dovnitř gratulaci dle vašeho výběru a krásné blahopřání je na světě.

Zajímavosti o jméně Rita

Rita je ženské křestní s italským původem. 

Využívá se i jako jméno domácích mazlíčků, například koček nebo koní.

Jméno nalezneme i v zemích jako je Slovensko, Anglie, Španělsko nebo třeba Itálie či Maďarsko.

Jedná se původně o domáckou zkráceninu jména Markéta a vykládá se jako „perla“

Jméno Rita pyšně nosí 588 nositelek, je tedy na 504. místě a věkový průměr je 53 let.

Mezi významné nositelky patří například křesťanská světice Rita z Cascie, americká herečka Rita Hayworth nebo italská zpěvačka a herečka Rita Pavone.

Doufáme, že se budou naše přání k jmeninám Ritě líbit a vy jí tento sváteční den uděláte hezčí a příjemnější.

Tak které z nich si vyberete? 

Autor článku
Monika Buchtíková

Každý den se nám naskytuje příležitost někomu udělat radost. Proč ji neudělat pomocí milých a upřímných slov! Sepisuji pro vás přáníčka, které příjemce zahřejí u srdíčka a vykouzlí mu úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X