Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Vítězslava na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 21. července a jmeniny slaví Vítězslav. 

Už jste mu poslali gratulaci? 

Milé přání k svátku Vítězslavovi udělá radost. 

Hodila by se vám ale trocha inspirace? Tak s tím vám moc rádi pomůžeme! 

Najdete tady spoustu básniček, veselých textů a taky obrázků

Všechna přáníčka jsou volně ke stažení, stačí si jen vybrat.

Básničky k svátku pro Vítězslava

Komu by neudělalo radost milé, veršované blahopřání. A co teprve to, co je přímo na míru pro oslavence. Tak takových tady najdete hned několik. Nemusíte si navíc s ničím lámat hlavu a stačí si jen vybrat to, přáníčko kterým chcete v tento den oslavence potěšit.

Jsou tady tvé jmeniny, milý Vítku, tak ti přejeme hromadu nádherných zážitků. Hlavně ať jsi spokojený a dobře se ti daří, a máš stále jen úsměv na tváři. Přejeme ti báječný svátek, Vítku!
Dneska si dáme na tvé jmeniny přípitek, v kalendáři je totiž jméno Vítek. Přejeme ti ať ti v životě všechno vychází, a tobě nikdy nic neschází. Vítku, přejeme ti ten nejbáječnější svátek!
Svátek má dneska čertův kvítek, v kalendáři je totiž jméno Vítek. Přejeme ti spoustu pohody a zdraví, a taky ať se tento den pořádně oslaví. Vítězslave, přejeme ti úžasné jmeniny!
Jmeniny slaví náš milovaný Vítězslav, my mu přejeme hlavně ať je zdráv. K tomu taky spoustu lásky a taky pohody, a ať se mu vyhýbají všechny starosti a nehody. Vítku, přejeme ti skvělý svátek!
Posíláme ti gratulaci a taky pozdrav, svátek má totiž náš drahý Vítězslav. Ať jsi jen spokojený a splní se ti každé přáníčko, a stále usmíváš se jako sluníčko. Vítku, přejeme ti skvělé jmeniny!
V kalendáři vidím dneska jméno Vítězslav, tak to v tento den hlavně pořádně oslav. K tomu ti přejeme spoustu lásky a dobrou náladu, a taky abys všechny starosti hodil za hlavu. Vítku, užij si dnešní jmeninový den!

Veselé rýmy k jmeninám

Chcete aby bylo blahopřání k svátku pro Vítězslava s trochou vtipu a aby ho především pobavilo? Tak to by se vám mohla líbit některá z těchto veselých rýmovaček. Pokud máte po ruce telefon, tak mu můžete pogratulovat klidně hned!

Jmeniny dneska slaví náš skvělý Vítek, tak ne že se zase zliješ jako dobytek. K těm panákům dej si i trochu vody, ať pak vyjdeš domů schody. Přejeme ti úžasný svátek, Vítku!
Dneska večer si vyrazíme z kopýtka, slavíme totiž jmeniny našeho Vítka. Čekáme tě večer v našem podniku, a oslavíme to tak, jak máme ve zvyku. Víťo, přejeme ti skvělý svátek!
Večer musíme oslavit svátek našeho Vítka, snad po tom mejdanu nebudeš potřebovat nosítka. Víš, jak nevinně to občas začíná, a pak je z toho pořádná kocovina. Přejeme ti úžasnou oslavu, Vítku!
Pořádně to dneska zapij a oslav, v kalendáři je totiž jméno Vítězslav. Zase si ale nedávej skleniček tisíce, ať ráno pak nebolí tě palice. Vítku, přejeme ti báječnou sváteční oslavu!
Oslavující pár s lahví šampaňského.
zdroj:thefashionisto.com

Klasická přání k svátku pro Vítězslava

Vtipy a nebo básničky nejsou to pravé pro vašeho oslavence a myslíte, že by dal přednost spíše tradičnímu blahopřání? Ani na ty jsme nezapomněli a najdete tady takových gratulací celou řadu. Stačí si jen vybrat to, které by mohlo Víťu zaujat nejvíce, doplnit váš podpis a odeslat. Krásně bude gratulace vypadat také v papírovém přáníčku.

Náš milý Vítězslave, ten rok utekl jako voda a jsou tady opět tvoje jmeniny. Jako každý rok ti chceme popřát spoustu radosti, zdraví, lásky, porozumění a taky moře splněných přání. Nádherný svátek ti přejí …
Je tady sváteční den všech Vítězslavů a proto ti přejeme jen to nejlepší! Pořádně si tento den užij a taky oslav s těmi, na kterých ti záleží nejvíce. Báječný jmeninový den ti přejí …
Vítězslave, vím moc dobře, že ty na nějaké velké povídání nejsi a tak ti chci prostě jen popřát to nejlepší k tvému dnešnímu svátku! Užij si ho tak moc, jak to jen půjde!
Vítězslave, nemusíš se bát, že bychom snad na tvé jmeniny zapomněli. Celá rodina na tebe moc myslí už od rána a chceme ti popřát aby se ti dařilo jak v pracovním, tak v osobním životě a taky aby ses stále jen usmíval a měl se dobře. Nádherný sváteční den ti přejí …
Náš milý Vítězslave, sice ti dneska nemůžeme k tvým jmeninám pogratulovat osobně, ale i tak na tebe moc myslíme a přejeme ti jen to nejepší! Ať jsi stále usměvavý, veselý a život tě stále tak moc baví, jako teď. Skvělý svátek ti přejí …
Přejeme ti úžasné jmeniny, Vítězslave! Dneska by ses měl jen radovat, bavit a taky slavit. Však svátek tady je jen jednou za rok a proto by sis měl tento den pořádně užít. Ten nejbáječnější jmeninový den ti srdečně přejí …
Vítězslave, dneska si s tebou sice nemůžu připít na tvé zdraví, ale i tak na tebe moc myslím a chci ti popřát jen to nejlepší. Až se spolu zase potkáme, tak si spolu dáme panáka do každé nohy. Víťo, užij si dnešní svátek!
Milý Víťo, k tvému svátku ti chceme co nejsrdečněji popřát spoustu radosti, lásky, rodinné pohody, nádherných okamžiků a taky kopec štěstí. Báječné jmeniny ti přejí …

Narodilo se někomu ve vašem okolí miminko? Udělejte novopečeným rodičům radost nádherným přáníčkem k narození potomka a udělejte tak jejich radost ještě větší.

Obrázkové GIF gratulace 

Nezaujala vás žádná z básniček a nebo klasických textů? Hledáte něco trochu jiného? Zkuste poslat oslavenci pohyblivý GIF obrázek. Nemusíte je už nikde hledat, protože jsme pro vás našli ty GIFy, které se pro tento den výborně hodí. Stačí si jen vybrat ten, který by se mohl Vítězslavovi líbit nejvíce, zkopírovat a poslat.

Přejeme ti nádherné jmeniny, Vítku!

GIF přání k svátku oslavující skupinka lidí.
zdroj:giphy.com

Dneska si určitě zajdi na jedno!

GIF přání k svátku borec s hromadou piv v ruce.
zdroj:giphy.com

Už ti letí pusa k svátku, Vítku!

GIF blahopřání k svátku slečna posílá pusu.
zdroj:giphy.com

Ať dnešní oslava stojí za to!

GIF blahopřání k jmeninám oslavující lidi v konfetách.
zdroj:giphy.com

Dneska si dej aspoň jednoho panáka na oslavu!

GIF přání k jmeninám přípitek s panákem.
zdroj:giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka 

Takové blahopřání k jmeninám Vítězslava jistě ohromí. Bude mu tak totiž hned jasné, že vám na něm skutečně záleží a je pro vás jedinečný. Pokud jste zatím ještě žádné přání nevyráběli, tak se nemáte čeho bát, nic složitého na tom není a budete mít hotovo za pár minut. Pro inspiraci a návod jsme pro vás našli i tohle krátké video, které vám se vším pomůže. Do hotového přáníčka pak už jen stačí doplnit vaše srdečné blahopřání a můžete vyrazit za oslavencem.

Doufáme, že se vám naše přání k jmeninám pro Vítězslava líbila a že mu v tento den uděláte radost.

Svátek máme přece jen jednou do roka a stojí za to udělat tento den příjemnější a hezčí, i kdyby to měla být jen rychlá textová zpráva.

Zajímavosti o jméně Vítězslav

Tohle jméno u nás nosí 9968 mužů a tím se řadí na 67. místo oblíbenosti. Jeho ženským protějškem je Vítězslava a dokonce i slaví jmeniny ve stejný den. 

Mužské křestní jméno Vítězslav má slovanský původ. Vykládá se jako „slavný vítěz”, „slavící vítězství” či „slavný svojí mocí” (sloveso „vítati” se může ze staroslovanštiny vykládat také jako „sídlit”, „bydlit”). 

Jméno se jako Víťazoslav užívá i na Slovensku. Znají ho také Rusové nebo Srbochorvaté − jako Vitoslav. Polskou mutací jména je Witosław.Jméno nosil významný český básník Vítězslav Nezval a ze současnosti je to moderátor Vítězslav Havliš.

Autor článku
Petra Vykoukalová

Důvodů k oslavám a gratulacím je celá řada a my si tak můžeme udělat hezčí každý den. Jsem moc ráda, že můžu inspirovat ostatní a předávat krásná blahopřání dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X