Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Tamaru na jednom místě. Vyberte si!

Je tady 3. červen a jmeniny slaví Tamara. 

Máte nějakou ve svém okolí? Potěšte ji gratulací. 

Milé přání k svátku Tamaře udělá radost. 

Potřebovali byste ale trochu inspirace? 

Můžete vybírat z básniček, veselých obrázků a taky z klasických textů. 

Všechna blahopřání si můžete navíc stáhnout zdarma.

Básničky k svátku pro Tamaru

Veršovaným přáníčkem určitě nic nezkazíte. Právě naopak, tyhle gratulace patří po dlouhá léta mezi ta nejoblíbenější. Ty naše jsou navíc přímo na míru vaší oslavenkyni, stačí si jen vybrat.

Zrovna jsme si vzpomněli na naši Tamarku, dneska jí musíme popřát jen takhle na dálku. Osobně pak dostaneš i kytičku, a na tvář pořádnou hubičku. Tamaro, přejeme ti nádherné jmeniny!
Píšu ti tohle přáníčko a měním se v pisálka, svátek má totiž moje milá Tamarka. Já jí jen to nejlepší chci od srdce přát, hlavně aby byla spokojená a veselá pořád. Užij si dnešní jmeniny, Tamaro!
Dneska měl bych ti dát gerbery a nebo fialky, protože jsou tady jmeniny mojí Tamarky. Večer na tebe čeká překvapení milé, zatím ale posílám jen tohle přání zdvořilé. Tamaro, přeju ti úžasný sváteční den!
Jmeniny má dneska naše milovaná Tamča, všechno nejlepší jí přeje taťka i mamča. Hlavně ať se máš dobře a nic ti neschází, a jen štěstí a láska tě životem provází. Tamarko, přejeme ti nádherný svátek!
Je tady svátek naší Tamušky, my jí přejeme, aby si užívala život plnými doušky. Ať se ti splní vše, po čem prahneš, a splní se ti vše, na co jen sáhneš. Přejeme ti skvělé jmeniny, Tamaro!
Je tady den všech Tamarek, tak to si dej dneska na oslavu pohárek. Ať vyplní se ti vše, po čem zatoužíš, protože ty si to zasloužíš. Tamarko, užij si dnešní sváteční den!

Veselé rýmy k jmeninám 

Je Tamara vaše kamarádka, která se ráda baví, oslavuje a taky směje? Tak to by se jí mohla líbit některá z těchto vtipných rýmovaček. K tomu ji ještě můžete pozvat na skleničku něčeho dobrého a vaše gratulace bude dokonalá.

Večer proudem poteče kořalka, jmeniny má totiž naše skvělá Tamarka. Pak to spolu na parketě roztočíme, a až nad ránem doma skončíme. Tamaro, pořádně si užij dnešní oslavu!
Už chystejte na večer pohárky, je tady přece svátek naší Tamarky. Ale bacha, ať z pohárku není celá lahvinka, a ráno tě pak netrápí kocovinka. Užij si dnešní jmeniny, Tamaro!
Dneska večer zapomeň na nějakou minerálku, musíme přece pořádně oslavit naši úžasnou Tamarku. Večer potečou proudem bublinky, ale zase pozor, aby nebolely nás hlavinky. Přejeme ti skvělé jmeniny, Tamaro!
Ty máš dneska svátek, Tamíku, tak večer se potkáme v našem podniku. Budou jen lítat s šampaňským skleničky, tak si raději neber na podpatku botičky. Tami, přejeme ti nádhernou jmeninovou oslavu!
Oslavující holka v červených šatech s lahví šampaňského v ruce a s balonky kolem.
zdroj:wattpad.com

Klasická přání k svátku pro Tamaru

Myslíte, že by vaší oslavenkyni udělalo radost spíše tradiční, milé a upřímné blahopřání? Na ty jsme mysleli taky a najdete jich tady spoustu. Stačí si vybrat to, které by se jí mohlo líbit nejvíce, doplnit váš podpis a odeslat.

Milá Tamaro, ten rok utekl jako voda a jsou tady opět tvoje jmeniny! Chceme ti k nim popřát spoustu radosti, rodinné pohody a taky hromadu štěstí. S láskou …
Tamaro, kalendář mi prozradil, že jsou tady tvé jmeniny a proto ti přeju lásku, zdraví, radost a taky aby tě nikdy neopustila dobrá nálada. Báječný svátek ti přeje …
Naše drahá Tamaro, dneska je tady tvůj sváteční den a tak ti přejeme aby se ti vždy jen dařilo a ty byla stále spokojená, veselá, zdravá a hlavně šťastná. Nádherné jmeniny ti přejí …
Drahá Tamarko, sice ti nás od sebe dneska dělí velká dálka a my ti nemůžeme popřát k tvému svátku osobně, ale i tak ti přejeme jen to nejlepší! Až se zase setkáme, tak to spolu oslavíme. S láskou …
Naše milovaná Tamaro, moc ti přejeme aby se ti podařilo vše, po čem toužíš a taky aby ses na svět stále tak krásně usmívala, jako to děláš teď. Báječný svátek ti přejí …
Dneska je tady den všech Tamarek a proto ti přejeme aby se ti splnila všechna tvá nejtajnější přání a taky aby se ti dařilo v práci i v soukromí. Kouzelné jmeniny ti přejí …
Tamarko, celá naše rodina ti k tvému dnešnímu svátku chce z celého srdce popřát lásku, zdraví, spokojenost a taky spoustu nádherných okamžiků a zážitků. Nádherný jmeninový den ti přejí …
Naše nejdražší Tamarko, jsou tady tvoje jmeniny a celá naše rodina ti k nim chce popřát aby se ti vždy a ve všem dařilo a ty měla stále úsměv na tváři. S láskou …

Blíží se narozeniny někoho z rodiny, přátel či kolegů? Inspirujte se nádhernými narozeninovými přáníčky a udělejte jim v tento den radost.

Obrázkové GIF gratulace

Neoslovila vás ani básnička, ani klasika? Blahopřání k svátku pro Tamaru může být i obrázkové! Pohyblivé GIF obrázky nemusíte nikde hledat, tady jich najdete spoustu. Odeslání je navíc tak snadné. Vybraný GIF jen zkopírujete a pošlete.

Tamaro, ať se ti dnešní oslava povede a ty se bavíš až do rána!

GIF přání k svátku oslavující lidi v maskách.
zdroj:giphy.com

Dneska si dej skleničku na oslavu, Tamaro!

GIF blahopřání k jmeninám žena s flaškou šampaňského.
zdroj:giphy.com

Užij si dnešní jmeninový den, Tamaro!

GIF přání k jmeninám borec s konfetami.
zdroj:giphy.com

Tamaro, k tvému svátku ti posílám tyhle dva tanečníky! Užij si dnešní den!

GIF přání k svátku dva vtipní tanečníci na pódiu.
zdroj:giphy.com

Tamaro, pořádně oslav dnešní sváteční den!

GIF blahopřání k svátku mejdan domácích mazlíčků.
zdroj:giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka 

Tohle blahopřání k jmeninám Tamaru dostane do kolen! Bude jí totiž hned jasné, jak moc pro  vás znamená a jak je důležitá. A to za pár minut tvoření přece stojí. S inspirací a návodem vám pomůže tohle krátké video. Do hotového přání pak už jen stačí doplnit to, co máte na srdci, váš podpis a můžete vyrazit za oslavenkyní.

Co myslíte, které blahopřání k jmeninám Tamaře udělá největší radost?

Ať už vyberete kterékoli, nejdůležitější je, že jste si na ni v tento významný den vzpomněli.

Zajímavosti o jméně Tamara

V České republice tohle jméno nosí 2530 žen a je tak o 161. nejčastější. 

Jeho původ je pravděpodobně hebrejský. Vzniklo z hebrejského slova támár”, které překládáme jako „datlová palma”. Jméno Tamara se tak přeneseně vykládá jako „živitelka”, „ta, která dává život”. Jméno však bývá spojováno také s jinými jazyky. Ze sanskrtu ho lze překládat jako „koření”, z dalších jazyků pak jako „lotus”.

Tamaru najdeme i ve spoustě světových jazycích. Najdete ho například ve slovenštině, také v angličtině, němčině, francouzštině, italštině, španělštině, holandštině, bulharštině, maďarštině, polštině nebo v ruštině.

Jméno nosila gruzínská královna Tamara (Thamar), která žila na přelomu 12. a 13. století. Ze současnosti stojí za zmínku zpěvačka, finalistka soutěže Hlas Československa Tamara Kubová, která je partnerkou zpěváka Tomáše Kluse. 

Autor článku
Petra Vykoukalová

Důvodů k oslavám a gratulacím je celá řada a my si tak můžeme udělat hezčí každý den. Jsem moc ráda, že můžu inspirovat ostatní a předávat krásná blahopřání dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X