Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Břetislava na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 10. ledna a svátek slaví Břetislav.

Pokud nějakého znáte, rozhodně mu nezapomeňte poslat gratulaci.

Přejete si najít přání k svátku Břetislavovi, které bude vyjímečné?

U nás takové rozhodně najdete!

Napsali jsme překrásná přáníčka, básničky a obrázky, které určitě udělají velkou radost.

Tak vybírejte! Všechna přání jsou zcela zdarma!

Klasické přání k svátku pro Břetislava

Mnozí muži ocení jednoduchost. Máte pocit, že ten váš je jeden z nich? My jsme těchto milých, krátkých a decentních gratulací napsali spoustu. Takové gratulace vypadají překrásně v obyčejné sms, ale v papírovém přáníčku budou vypadat ještě lépe. Tak vybírejte!

Milý Břetislave, další rok a další tvůj svátek je před námi. Rozhodně za ta léta nestárneš. Naopak se z tebe stává čím dál úžasnější člověk! Přejeme ti ten nejkrásnější svátek a mnoho zdraví do dalších let. Tvoji …
Milovaný Břetislave. S osobou jako jsi ty se cítím šťastná/ý. Přeji ti proto, aby tvůj dnešní svátek byl překrásný a tvůj další rok byl plný radosti a úspěchů. Báječný svátek ti přeje …
Náš nejdražší Břetislave, je tvůj svátek! Doufáme, že bude plný lásky, radosti a milých překvapení, stejně jako celý další rok. Užij si dnešek naplno. Všechno nejlepší ti srdečně přejí …!
Náš nejmilejší Břetislave, jak jistě víš, tak máš dneska svátek. Doufáme, že bude stejně krásný jako tvůj úsměv, stejně radostný jako tvé srdce a stejně šílený jako tvá mysl. Přejeme ti všechno nejlepší! S láskou …
Drahý Břetislave, chtěl/a jsem ti nabídnout nějakou radu do života, ale očividně máš více zkušeností se stárnutím než já, takže ti jen popřeju překrásný svátek a mnoho radosti a dobré nálady do dalšího roku. Všechno nejlepší ti přeje …
Milý Břetislave, ať už jsi dnes kdekoliv a děláš cokoliv tak ti přeji, ať máš fantastický svátek. Do dalších dní ti přeji mnoho úspěchů, ať už v práci nebo doma. Všechno nejlepší k jmeninám ti s láskou přeje …
Náš milovaný Břetislave, pokud tvá oslava bude alespoň z poloviny úžasná jako jsi ty, tak to bude rozhodně fantastická oslava! Užij si dnešek na maximum. Ten nejhezčí svátek ti přeje …
Drahý Břetislave, doufám, že tvé sváteční oslavy budou plné radosti a že tě čeká ještě mnoho dalších oslav v budoucnu! Snad budeš mít dnešek plný věcí a lidí, které miluješ. Všechno nejlepší ti přeje …
Přání k svátku s hezkým černobílým dárečkem.
pixabay.com

Přání k svátku pro drahou polovičku

Chtěli byste svou lásku potěšit krásnou zamilovanou gratulací? Nebojte se, že bychom vás nechali na holičkách. Ta nejkrásnější milostná přáníčka k svátku Břetislavovi jsme napsali speciálně pro vás, abychom vás ušetřili dlouhého přemýšlení. Tak co, kterým mu asi vyjádříte své pocity?

Můj nejmilejší Břetislave, přeji tobě, jakožto osobě která mi pomohla splnit mé sny a představy, překrásný svátek plný lásky, radosti a dortíků. Miluju tě. S láskou tvoje …
Můj milovaný Břetislave, jsi výjimečný a speciální člověk, kterého z celého srdce miluji. Oslavy plné radosti a krásy si zasloužíš nejen dnes, ale každý den! Užij si dnešek naplno! S láskou …
Můj nejdražší Břetislave, k tvému svátku bych ti chtěla říct že jsi pro mě nejdůležitější člověk, kterého mám. Miluju tě z celého srdce a doufám, že tvůj dnešní svátek bude překrásný. Všechno nejlepší ti s láskou přeje …
Břetislave, přeji ti jako člověku, který naplňuje můj život jako nikdo jiný. Jsi pro mě dokonalý a mít tě v mém životě je to největší potěšení, které mám. Přeji ti ty nejkrásnější jmeniny!
Můj milovaný Břetislave, tobě jako mému životnímu partnerovi ti přeji překrásný svátek. Doufám, že ti další rok přinese mnoho radosti a pohody, jako ji ty neustále přinášíš mně.
Milovaný Břetislave, z mého celého srdce ti přeji rok plný smíchu, úsměvu a nespočet společných zážitků. Děláš mě tou nejšťastnější ženou pod sluncem. Všechno nejlepší!

Básničky k svátku pro Břetislava

Koho by nepotěšily hezké rýmy a verše! S takovým blahopřáním zaručeně nešlápnete vedle a potěšíte s ním oslavence, ať už je to váš kamarád, manžel nebo kolega. Na nic proto nečekejte a vyberte si to pravé přání, se kterým dneska vykouzlíte úsměv.

Dnes vidím jméno Břetislav, proto posílám ti tento můj pozdrav. Přijmi také moje přání, ať všechno krásné není pouze zdání. Všechno nejlepší k svátku, Břetislave!
To je ale milá zpráva, že je svátek Břetislava. Přeji ti lásku a zdravíčko, a ať děti ti nedělají peklíčko. Břetislave, přeji ti překrásný svátek!
Už pouštíme se do oslavy příprav, když v kalendáři vidíme jméno Břetislav. Přejeme ti krásný každičký den, ať vždy si můžeš užívat jen! Břetislave, všechno nejlepší!
Užij si své jmeniny, se svými milovanými. Ať štěstí drží se tě jako klíště, a oslavíme tě zase příště. Břetislave, přeji ti překrásný svátek!
Dneska je tvůj velký den, tak snad splní se ti každý sen. Ať drží se tě štěstí, taky láska, a při tvém boku stojí nějaká kráska. Všechno nejlepší k svátku, Břetislave!
Náš milovaný Břetislave, přejeme ti velice, ať v životě najdeš štěstí pravé, a lásky dostaneš nejvíce. Všechno nejlepší k svátku!
Užij si dnes svůj den slávy, dej si šálek dobré kávy, udělej si sladší život, ať k úsměvům máš vždycky důvod. Břetislave, přeji ti překrásný svátek!
K tvému svátku přeji ti štěstí, ať vyhnou se ti všechny světa bolesti. Však dneska je den jenom tebe, tak snad snese se ti celé nebe. Břetislave, přeji ti báječné jmeniny!

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Básničky se vám líbily, ale postrádáte v přáníčku trochu humoru, aby Břetislava pobavilo a rozzářilo mu den? Proto jsme napsali tyhle veselé verše, ze kterých si rozhodně vyberete to pravé. Odeslání je navíc velice jednoduché. Jednoduše ho zkopírujte do textovky a odešlete oslavenci!

Snad sejde se tu hodně hlav, když má svátek Břetislav. Spolu zapomeneme na hodiny, a užijeme si každé vteřiny. Všechno nejlepší k tvým jmeninám!
V kalendáři je jméno Břetislav, a my se do oslav vrhneme střemhlav. Tak nalévejte sklenice, pobavíme se spolu velice! Krásný svátek, Břetislave!
Náš nejmilejší Břetislave, zahoď dneska jídlo zdravé. A taky k tomu povinnosti, však na to je času dosti. Všechno nejlepší k jmeninám!
Náš drahý Břetislave, snad klouby ještě nemáš bolavé, posíláme ti preventivně zdraví, a ať se všechny špatnosti ihned spraví! Překrásný svátek, Břetislave

Veselé obrázkové gratulace k svátku

Cítíte dneska v kostech, že chcete poslat něco jiného než jsou texty a básničky? Co takhle poblahopřát s veselým obrázkem! Jistě vás pak překvapí, že takové blahopřání k svátku Břetislavovi udělá velkou radost, protože originalita takové gratulaci nechybí. Navíc odeslání je jednoduché. GIF jenom zkopírujte a s milými slovy za ním odešlete!

GIF přání k svátku s opicí.
giphy.com
GIF přáníčko k jmeninám s Leonardem DiCapriem.
giphy.com
GIF gratulace k svátku s kočkou.
tenor.com
GIF přání k jmeninám s veselým mužem.
tenor.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Tak s takovým přáním k jmeninám Břetislavovi vyrazíte dech. Ukažte mu, jak vám na něm záleží a že na něj dnes myslíte, pomocí vlastnoručně vyrobeného přání. Zabere vám to jen pár minut a nemusíte se bát, že byste to nezvládli. Samotná výroba je velice jednoduchá. A to navíc s videem, které jsme pro vás našli! Až budete mít hotovo, napište dovnitř třeba jednu z našich básniček!

Zajímavosti o jméně Břetislav

Břetislav je jméno se slovanským původem. 

Vzniklo ze slova “břečeti” ve významu “hlučet”, a proto význam tohoto jména je “být slavný (bojovým) hlukem”.

V České republice jej nosí 7462 lidí, a proto je 76. nejčastější jméno, dle jmenných statistik.

Tohle jméno nosila významná knížata, jako například Břetislav I. nebo Břetislav II.

Mezi další významné nositele patří Břetislav Rychlík jakožto český herec a režisér, a dále také náš významný scénárista Břetislav Pojar.

Doufáme, že naše přáníčko k jmeninám Břetislavovi udělá radost.

Svátek přece slavíme jednou za rok, tak si ho vylepšeme alespoň hezkým blahopřáním!

Tak co, které jste vybrali?

Autor článku
Monika Buchtíková

Každý den se nám naskytuje příležitost někomu udělat radost. Proč ji neudělat pomocí milých a upřímných slov! Sepisuji pro vás přáníčka, které příjemce zahřejí u srdíčka a vykouzlí mu úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X