Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Boženu na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 11. února a svátek slaví Božena. 

Jestli znáte nějakou slečnu nebo paní s tímto jménem, rozhodně byste neměli zapomenout jí poslat milou gratulaci. 

Hezké přání k svátku Boženě určitě udělá obrovskou radost. 

Hledáte však inspiraci? Jste na správném místě! 

Napsali jsme překrásné básničky, texty a obrázky, které vaši oslavenkyni potěší. 

Ukažte, že jste si vzpomněli! Všechna přáníčka jsou navíc zcela zdarma.

Klasické přání k svátku pro Boženu

Tahle přáníčka plná formality, milých slov a radosti jsou tím perfektním přáním k jmeninám pro Boženu. Hodí se opravdu pro kohokoliv, ať už je oslavenkyně vaše kamarádka, kolegyně, nebo třeba maminka. Blahopřání se bude přímo vyjímat ve vlastnoručně vyrobeném přáníčku, ale krásně bude vypadat i v obyčejné SMS.

Naše milovaná Boženo, dneska je tvůj významný den a my ti k němu chceme srdečně popřát, aby se ti vždy ve všem dařilo, a aby jsi byla stále veselá, zdravá a usměvavá jako jsi teď. Ten nejkrásnější svátek ti přejí …
Milovaná Boženo, rok se s rokem sešel a to by nebylo, abychom ti nepopřáli všechno nejlepší! Přejeme ti svátek plný radosti, smíchu, dobrého jídla a úžasných kamarádů. Do dalších dnů ti přejeme spoustu lásky, štěstí a pohody. Všechno nejlepší ti přejí …!
Naše nejdražší Boženo, po roce nám opět kalendář nabonzoval tvůj svátek, a proto ti k němu chceme popřát hodně štěstí, zdraví, lásky, a nespočet nezapomenutelných zážitků. Snad se ti tvůj sváteční den vydaří přesně podle tvých představ. Báječný svátek ti přejí …
Naše drahá Boženo, velice nás mrzí, že ti letos nemůžeme popřát osobně, ale to neznamená, že to potom spolu neoslavíme! Moc na tebe myslíme a přejeme ti jen to nejlepší, hodně lásky a pohody. Nádherný svátek ti přejí …
Naše nejmilovanější Boženo, za nás a celou naši rodinu ti chceme popřát, aby sis užila dnešní svátek na maximum, a aby se ti splnila všechna tvá nejtajnější přání. Dnes, i do dalších let ti přejeme hodně štěstí zdraví a pohody. Všechno nejlepší ti přejí …
Drahá Boženo, doufáme, že si svůj dnešní svátek užiješ opravdu naplno, že ho strávíš s lidmi, které máš ráda a budeš navždy tak usměvavá, vtipná a milá jako jsi teď. Máme tě rádi. Ten nejkrásnější svátek ti přejí …
Milovaná Boženo, opět je tu po roce tvůj sváteční den a my bychom ti k němu chtěli popřát, aby se ti vždy ve tvém životě dařilo, aby ses měla dobře a zdravíčko tě nikdy neopustilo. Užij si svůj dnešní svátek naplno. Všechno nejlepší ti přejí …!
Boženko, z celého srdce si přejeme, aby tento tvůj významný den byl plný radosti a aby sis ho užila s lidmi, na kterých ti záleží nejvíce. Moc na tebe myslíme a přejeme ti spoustu zdraví, štěstí, lásky a pohody. Všechno nejlepší k svátku ti přejí …
Přáníčko k svátku Boženě se sklenicemi vína.
pixabay.com

Básničky k svátku pro Boženu

Není divu, že jsou básničky již dlouhá populárním způsobem, jak poslat přáníčko. A není vůbec divu! Není člověka, kterého by nepotěšilo pár řádků milých veršů. Přejete si veršované přáníčko k svátku Boženě poslat? Nemusíte si s básničkami lámat hlavu. Ty nejkrásnější verše jsme napsali za vás. Vyberte si jednu z nich a pro poslání ji jednoduše zkopírujte a pošlete!

Dneska Boženka svátek slaví, my jí přejeme hodně zdraví, taky štěstí, pohodu, na dortu tu nejsladší jahodu. Všechno nejlepší k svátku ti přeje …
Ať dnes čekají tě krásné chvilky, a zákusky s chutí vanilky. Dnešek si musíš pořádně užít, abys mohla další dny vesele prožít, Přeji ti překrásný svátek, Boženo!
Naše milá holčičko, dostaneš pusinku na líčko, abys děvče věděla, že jsi naše jediná. Všechno nejlepší k jmeninám, Boženko!
Božena má jmeniny, svolejte všechny rodiny! Ať oslava se vydaří, a celý den má úsměv na tváři, Ten nejkrásnější svátek ti dnes přejí …
Rok se s rokem opět sešel, a proto čas oslavy nadešel. Přijmi proto moje přání, hodně lásky, štěstí, a taky smání. Přeji ti báječný svátek, Boženko!
Dneska povinně se musíš mít krásně, a proto ti tu skládám básně. Přeji ti lásku, štěstí, pohodu, hlavně nikdy žádnou nehodu. Všechno nejlepší k svátku, Boženko!
Boženka je vskutku kráska, milá, vtipná, žádná vráska, proto my jí chceme přát, ať sluníčko ji může vždycky hřát. Všechno nejlepší k svátku ti přejí …
Když má svátek Boženka, celý den chodí přáníčka. Proto chceme být jedním z nich, snad ne až z těch posledních. Ten nejkrásnější svátek a hodně lásky ti přejí …

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Básničky mohou být překrásné… ale také vtipné! S jedním z těchto přáníček oslavenkyni zaručeně v její sváteční den pobavíte. Nejen, že ji potěšíte, že jste si vzpomněli, ale také ji zvednete náladu. A to už za to stojí, ne? Veselé básničky k jmeninám pro Boženu jsme již připravili. Vyberte si jednu z nich, podepište se a úžasné přáníčko máte na světě! 

Vyhlížet tě budeme už v dáli, rok jsme na tenhle den čekali. Máme tě, Boženko, fakt moc rádi, jsme šťastní tvými kamarády. Všechno nejlepší k jmeninám ti přejí …!
Dneska trávíš svátek s námi, máme s tebou velké plány. První si půjdeme na tebe připít, pokusíme se moc neopít, ať ti potom budeme k svátku přát, a všemu se společně smát. Všechno nejlepší k svátku, Boženko!
Pohoštění je tady hromady, tak vemte všechny svoje kamarády. Dneska svátek slaví Boženka, a že je to fakt roštěnka! Přeji ti nádherný svátek, Boženko!
Jarní vítr už nám fouká, však dnes každý kolem kouká. Otázky se můžete ptát, ale garantuji vám, že se budete smát. Dnes je svátek Boženy, a pohoštění máme hromady. Boženko, všechno nejlepší k svátku!

Veselé obrázkové gratulace k svátku

Poslali jste už někdy přáníčko k svátku v podobě veselého animovaného obrázku? Pokud ne, rozhodně byste to měli napravit! Ať už obrázek doplníte o milý text nebo pošlete obrázek samotný, rozhodně Boženě uděláte velkou radost. Vybrali jsme obrázky, které se pro tuhle příležitost hodí přímo perfektně. Poslání je velice jednoduché. Přáníčko jen zkopírujte a vložte do zprávy. 

Přáníčko k svátku Boženě s animovanou postavičkou.
giphy.com
Animované přání k svátku pro Boženu.
giphy.com
Veselé animované přání s medvídkem k jmeninám pro Boženu.
tenor.com
Hezké animované přání k jmeninám pro Boženu s pejskem.
tenor.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Tak s tímhle přání rozhodně oslavenkyni ohromíte. Vlastnoručně vyrobené blahopřání k svátku Boženu nejen překvapí a potěší, ale také jí vyrobíte vzpomínku, na kterou se bude moct kdykoliv s radostí podívat. Příprava je velice jednoduchá. Zabere vám to pár minut a ať už to děláte sami, nebo zapojíte mladší členy rodiny, určitě to zvládnete levou zadní! Pro inspiraci jsme pro vás našli krásné video. Až budete mít hotovo, napište do přáníčka hezký text nebo básničku. 

Tak s chutí do toho!

Věříme, že se naše gratulace k svátku Boženě budou velice líbit. 

Nezapomínejme lidem dělat radost, a v jejich svátek ještě dvakrát tolik! 

Tak co, které přáníčko to bude?

Autor článku
Monika Buchtíková

Každý den se nám naskytuje příležitost někomu udělat radost. Proč ji neudělat pomocí milých a upřímných slov! Sepisuji pro vás přáníčka, které příjemce zahřejí u srdíčka a vykouzlí mu úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X