Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Noru na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 8. července a svátek slaví Nora. 

Pokud nějakou znáte tak jí určitě popřejte! 

Milé přání k svátku Nora ocení a udělá jí radost. 

Zrovna vás ale nic nenapadá? To vůbec nevadí. 

Dali jsme dohromady spoustu básniček, textů a obrázků, ze kterých si jistě vyberete. 

Všechna přání si můžete zdarma stáhnout, stačí si jen vybrat.

Básničky k svátku pro Noru

Komu by se nelíbily jmeninové verše! Občas se ale stává že nás zrovna žádný rým nenapadá. Je to i váš případ? Tak s tím vám moc rádi pomůžeme. Básniček jsme sepsali hned několik a bude jen na vás, kterou dneska uděláte radost.

Dneska si můžeš přát cokoli, svátek totiž slaví všechny Nory. My ti přejeme všeho moc a hodně, a nezapomeň to oslavit pořádně. Přejeme ti skvělé jmeniny!
Přejeme ti lásky a pohody celé hory, no ještě aby ne, svátek dneska mají Nory. Nezapomínejme ale ani na lásku a zdraví, a snad se tvoje jmeniny pořádně oslaví. Noro, užij si dnešní den!
Dneska slavíme svátek naší milé Nory, zákusků tady máme celé hory. K tomu taky bublinky na přípitek, to bude krásné oslavy začátek. Noro, přejeme ti kouzelné jmeniny!
Jsou tady jmeniny naší Norušky, a my doufáme, že si užíváš života plnými doušky. Přejeme ti lásku, pohodu a taky zdravíčko, a nesmíme zapomenout ani na štěstíčko. Noro, přejeme ti báječné jmeniny!
Po roce je tady zase tvůj významný den, pořádně si ho užij, však je v roce jen jeden. Snad splní se ti všechny tvoje přání a sny, a tvůj svátek bude jedinečný. Noro, přejeme ti krásné jmeniny!
Milá Noro, ty máš dneska svátek, přejeme ti ať máš vždy všeho dostatek. Hlavně lásky, pohody a radosti, a taky štěstí, toho není nikdy dosti. Noro, užij si dnešní jmeninový den!
Snad bude tvůj den zalitý sluncem a pohodou, a celá tvoje oslava bude neskutečnou jízdou. Moc na tebe všichni myslíme, snad se zase všichni brzy uvidíme. Noro, přejeme ti překrásné jmeniny!
Nádherný svátek ti přeje celá naše rodina, snad vydaří se ti dnešní sváteční hostina. Posíláme ti virtuální přání a taky pusu, velkou jako dveře autobusu. Užij si dnešní jmeniny, Noro!

Veselé rýmy k jmeninám

Vtipné rýmy jsou také velmi oblíbené a to naprostým právem. Oslavenkyně uvidí, že na ni myslíte a ještě ji pobavíte minimálně na celý den. Hodí se obzvláště pokud je Nora vaše kamarádka která se ráda zasměje.

Pořádná oslava už nás volá, svátek slaví naše milovaná Nora. Skleničky na víno už si leštíme, dneska tě domů jen tak nepustíme. Noro, přejeme ti ty nejlepší jmeniny!
S tebou my si rádi připijeme kdykoli, obzvláště když jsou v kalendáři Nory! Dneska to nebude jen jedna sklenička, budeme slavit dokud ti nepadnou víčka. Přejeme ti skvělý svátek, Noro!
Nostě už drinky ke stolu, musíme pořádně zapít naši Noru. Až nám na stole přistane tequila, tak šup, abys ji hned vypila! Noro, ať jsou tvoje jmeniny nezapomenutelné!
Z kalendáře na nás jméno Nora kouká, to je skvělého večírku záruka. Už pozvedáme k přípitku skleničky, a připíjíme na zdraví naší kočičky. Noro, přejeme ti báječný svátek!
Plyšový medvídek a růže ke svátku v dárkové krabici.
zdroj: canva.com

Klasická přání k svátku pro Noru

Více než verše a nebo vtipy by se vám líbilo přání které je milé, upřímné a jednoduché? S těmito přáníčky se vám to jistě povede a vyjádříte jimi vše, co v tento den chcete. nádherně vypadají v papírovém blahopřání, ale i rychlá textová zprávu potěší.

Milá Noro, tvé krásné jméno je dneska v kalendáři a proto ti přejeme moře lásky, spoustu zdraví, kopec dobré nálady a hlavně úsměv od ucha v uchu. Nádherné jmeniny ti přejí …
Noro, nemusíš se bát, že bychom na tvoje jmeniny letos zapomněli. Jako každý rok ti z celého srdce přejeme jen to nejlepší. Užij si dnešní jmeniny!
Naše milovaná Noro, dneska máš svátek, takže nepracuj, odpočívej, bav se a užívej si! Tento den je tady přece jen jednou do roka! Přejeme ti báječné jmeniny!
Nejdražší Noro, osobně dostaneš hubičku i kytičku. Zatím ti ale posílám tohle virtuální přáníčko, které tě doufám potěší. Ty nejkrásnější jmeniny ti ze srdce přeje …
Drahá Noro, doufáme, že si dnešní den užiješ přesně tak, jak sis ho představovala! Tento významný den tady bude zase až za rok, tak ti přejeme, aby byl dnešek nezapomenutelný! S láskou …
Milá Noro, sice ti dneska nemůžeme popřát osobně, ale o to více lásky, zdraví, radosti a pohody ti posíláme. Moc si užij dnešní svátek!
Moje milovaná Noro, slovy nejde ani popsat jak moc mi na tobě záleží. K tvému dnešnímu svátku ti přeju spoustu krásných zážitků, splněných přání a taky nekonečně moc lásky. Přeju ti kouzelné jmeniny!
Svátek dneska slaví Nory a my bychom dneska té naší nejmilovanější chtěli popřát aby ses stále jen usmívala, ve všem se ti dařilo a byla šťastná. Krásné jmeniny ti přejí …

Obrázkové GIF gratulace k jmeninám

Nechce se vám nic psát a chcete, aby bylo blahopřání k svátku pro Noru originální? Zkuste jí popřát obrázkem. Můžete ho doplnit i o text, ale není třeba nic psát. Poví totiž vše, co je v tento den potřeba. Odeslání zvládnete během chvilky. Vyberte si GIF který se vám líbí nejvíce, zkopírujte a pošlete.

Všechno nejlepší ke svátku, Noro!

GIF přání k svátku slavící opičák.
zdroj: giphy.com

Posílám ti sexy tanečníky, Noro!

GIF blahopřání k jmeninám tančící borci s kloboukem místo trenek.
zdroj: giphy.com

Tak na tebe, Noro!

GIF přání k svátku číšník se skleničkou Aperolu.
zdroj: giphy.com

Pořádně to dneska oslav!

GIF blahopřání k svátku tančící koťátka.
zdroj: giphy.com

Noro, užij si dnešní oslavu!

GIF přání k jmeninám tančící holka.
zdroj: giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Takové blahopřání k jmeninám Nora určitě nebude ani čekat! Letos nemusíte kupovat přáníčko v papírnictví, ale zkuste ho vyrobit doma. Budete k tomu potřebovat papíry, nůžky a lepidlo a můžete do procesu zapojit i děti. Pokud by se vám hodila inspirace tak se podívejte na tohle krátké video, kde jí najdete spoustu. Pak už jen stačí napsat krásně věnování a originální dárek je hotový.

Doufáme, že se budou naše přání k jmeninám Noře líbit a vy jí tento den uděláte hezčí.

Nezapomeňte na to, že i rychlá textovka může udělat velkou radost.

Autor článku
Petra Vykoukalová

Důvodů k oslavám a gratulacím je celá řada a my si tak můžeme udělat hezčí každý den. Jsem moc ráda, že můžu inspirovat ostatní a předávat krásná blahopřání dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X