Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Helgu na jednom místě. Vyberte si!

Dnes je 11. července a svátek má Helga.

Jestli nějakou milou slečnu s tímto krásným znáte, rozhodně jí pošlete nějaké hezké blahopřání.

Nedokážete ale přijít na to nejlepší přáníčko k jmeninám pro Helgu?

Máme tu přichystané spousta inspirace!

Sepsali jsme pro vás ty nejkrásnější gratulace, básničky a obrázky

Tak je posílejte, kopírujte a upravujte jak je libo.

A navíc jsou všechna zcela zdarma!

Klasické přání k svátku pro Helgu

Přejete si se najít decentní, srdečné a hlavně milé blahopřání k svátku pro Helgu? Ukažte jí, jak moc vám na ní záleží s jedním z našich připravených přáníček. Pošlete jej buď jako zprávu a nebo například vyrobte ruční přáníčko! Není nic krásnějšího než zpráva od srdíčka a ručně vyrobený dárek.

Naše milovaná Helgo, srdečně bychom ti chtěli k tvému významnému dni popřát, aby se ti neustále dařilo, měla ses vždycky krásně a byla navždy spokojená. Nesmíme však vynechat moře lásky a rodinné pohody! Všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku ti přejí …
Naše nejdražší Helgo, k tvému dnešnímu svátku bychom ti chtěli popřát moře lásky, radosti, štěstí a rodinné pohody. Snad se ti v životě splní všechno, co sis kdy přála. Užij si dnešek na maximum. Ten nejkrásnější svátek ti přejí …
Milovaná Helgo, dneska máš opět po roce tvůj svátek a k této vzácné příležitosti ti chceme popřát, aby se ti dařilo v osobním i v kariérním životě. K tomu ti samozřejmě přejeme spoustu lásky, radosti a nádherných zážitků. Báječné jmeniny ti přejí …
Naše nejmilejší Helgo, rok se s rokem sešel a my ti opět s tou největší radostí a úsměvem přejeme všechno nejlepší k svátku, hodně lásky, štěstí, pohody a dobré nálady. Máme tě rádi. Všechno nejlepší k svátku ti přejí …
Drahá Helgo, velice nás mrzí, že ti dnes nemůžeme poblahopřát k tvému svátku osobně, ale moc na tebe myslíme a doufáme, že to spolu oslavíme brzy! Přejeme ti všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví a pohody. Všechno nejlepší k svátku ti srdečně přejí …
Naše milovaná Helgo, doufáme, že jsi dneska pořádně veselá a dnešní den strávíš s lidmi, na kterých ti záleží nejvíce. Z celého srdce ti přejeme jen to nejlepší, aby se ti vždy vše dařilo a byla jsi vždycky spokojená. Ty nejlepší jmeniny ti z celého srdce přejí …!
Naše nejdražší Helgo, po roce nám kalendář opět prozradil tvůj svátek a ani letos bychom si nedovolili na tebe zapomenout. Za celou naši rodinu ti z celého srdce přejeme, aby jsi byla vždy veselá, plná radosti, štěstí, zdraví a hlavně spokojenosti. Všechno nejlepší k svátku ti přejí …!
Milá Helgo, dnes je tu opět po roce tvůj sváteční den a proto ti touhle gratulací chceme popřát, aby se ti vždy v životě dařilo, měla jsi kolem sebe lidi, které miluješ a úsměv nikdy neopouštěl tvoji krásnou tvář. Ten nejkrásnější svátek ti s úsměvem přejí …
Hezké přáníčko k svátku Helze s krásnými muffiny.
pixabay.com

Básničky k svátku pro Helgu

Napsat krásné verše nemusí být mnohdy jednoduché. Přesto jsou básničky oblíbeným způsobem, jak popřát k svátku své oblíbené osobě. Chcete jedno takové Helze poslat? Mysleli jsme na to a milé rýmované přání jsme napsali za vás. Stačí ho jednoduše zkopírovat a poslat!

Vskutku je to tady zas, že nadešel tvůj sváteční čas. Ten k nám chodí jednou v roce, tak držme skleničky v ruce. Na Helgu si připijeme, a pořádně se zasmějeme. Helgo, všechno nejlepší k tvým jmeninám!
Posíláme gratulace, ať je dnešek jedna velká senzace! Ze srdce ti přejeme, ať jsou všechna tvá přání naplněné. Dnes si musíš den pořádně užít, a s lidmi, které miluješ, ho prožít! Helgo, přejeme ti srdečně všechno nejlepší k svátku!
Kdopak nám to tu dneska slaví? Posíláme ti lásku, štěstí taky zdraví. Máme tě skutečně moc rádi, tak užij si den s kamarády. Všechno nejlepší k jmeninám, Helgo!
Pro naši milovanou holčičku, píšeme tuhle veselou básničku. Tak snad se ti bude líbit, nezapomeň si dnešek pořádně užít. Posíláme pusu na čelo, Aby ti vždy vše v životě vycházelo. Helgo, překrásný svátek ti srdečně přejí…
Píšeme ti gratulaci, ať se ti štěstí v životě neztrácí. Jsi holka naše milovaná, dnešek bys neměla slavit sama. Snad líbí se ti tohle přání, ať dnešek je krásný jako snění! Helgo, ten nejkrásnější svátek ti přejí…
Užij si, Helgo, tenhle den, přece je v roce jen jeden! My ti posíláme gratulaci a přejeme, ať se ti úsměv neztrácí, ať jsi navždy veselá, a všechno krásné jsi viděla. Helgo, všechno nejlepší k tvým jmeninám ti přejí…
Užij si svůj sváteční den, jako by to byl ten nejkrásnější sen. Jsi ty naše srdíčko, tak ať svítí ti vždy sluníčko, ať tě může vždycky hřát, a ty máš důvod se na nás smát! Helgo, ty nejkrásnější jmeniny ti přejí …
Posílám ti blahopřání, ať splní se ti všechna přání. Užij si svůj dnešní svátek, však už je ti nějaký ten pátek. Neboj se však, jsi fakt kráska, hezká, milá, žádná vráska. Helgo, všechno nejlepší k svátku!

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Přejete si poslat Helze veršované blahopřání k svátku, ale chcete ji zároveň trošku pobavit? S našimi nejlepšími tipy jí nejen vykouzlíte úsměv na tváři, ale zaručeně ji i rozesmějete. Zvolte jedno z vtipných přání, speciálně vytvořených pro vaši oslavenkyni.

S oslavou ti chceme pomoci, aby se mohlo slavit až do noci. Pozveme všechny kamarády, připomeneme si co je to to mládí! Tak pojď s námi na přípitek, ať máš krásný zážitek. Helgo, přejeme ti překrásné jmeniny!
Dneska na mě v kalendáři, tvé krásné jméno jasně září. Co to asi znamená? Že tvá oslava se dnes koná! Tak pojď to s námi oslavit A báječně se pobavit. Všechno nejlepší k tvému svátku, Helgo!
Dnes má svátek naše Helga, Proto už jdou všichni slavit, aby se mohla Helga pořádně bavit. Přejeme ti všechno nejlepší, tak snad sejdou se všichni zdejší! Všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku!
I když venku vítr fouká, Tvé jméno na nás v kalendáři kouká. Proto já ti nařizuji, den si s námi přípitek, už se skleničky podávají, tak dneska bez jakýchkoliv výčitek! Všechno nejlepší k svátku, Helgo.

Veselé obrázkové gratulace k svátku

Nikde není řečeno, že jako přání k jmeninám pro Helgu musíte psát dlouhé řady rýmovaného textu. Mnohdy jeden hezký veselý obrázek vydá více než všechna ta slova dohromady. Samozřejmě obrázek můžete doplnit i hezkou básničku nebo jakékoliv jiné blahopřání. Poslání je velice jednoduché. Klikněte na obrázek, zkopírujte jej a pošlete ve zprávě!

Veselé oslavující prasátko, přející Helze k svátku.
tenor.com
Oslavující muž, posílající blahopřání k jmeninám Helze.
giphy.com
tenor.com
Gratulace k svátku Helze s veselým oslavujícím mužem.
giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Mnoho lidí říká, že není nic krásnějšího, než vlastnoručně vyrobený dárek. A mají pravdu! Vyrobte mimořádné přáníčko k jmeninám pro Helgu z papíru a běžných věcí, které má doma každý. Není to složité a zabere to jen pár minut! Zaručeně to Helgu moc potěší a bude mít vzpomínku, na kterou se bude moct i za pár let s úsměvem podívat. Inspiraci najdete v tomhle videu. 

Věříme, že nyní už nad vymýšlením perfektního blahopřání k jmeninám netápáte.

Přání k svátku je tradice, na kterou by se rozhodně nemělo zapomínat, protože proč neoslavit to, že můžeme hrdě nosit taková krásná jména, jako je třeba Helga?

Tak co, které přáníčko to dneska bude?

Autor článku
Monika Buchtíková

Každý den se nám naskytuje příležitost někomu udělat radost. Proč ji neudělat pomocí milých a upřímných slov! Sepisuji pro vás přáníčka, které příjemce zahřejí u srdíčka a vykouzlí mu úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X