Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Miloslavu na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 17. února a svátek slaví Miloslava. 

Znáte někoho s tímto krásným jménem? 

Tak jí rozhodně v její sváteční den nezapomeňte popřát! 

Hezké přání k svátku Miloslavě rozhodně udělá obrovskou radost. 

Hledáte-li inspiraci, sepsali jsme ty nejkrásnější přáníčka, básničky a obrázky, speciálně pro vaši milou oslavenkyni. 

Všechna přání jsou zcela zdarma, tak je jen zkopírujte a pošlete! 

Klasické přání k svátku pro Miloslavu

S těmito přáními se nemusíte bát, že byste oslavenkyni neudělali radost. 

Tahle formální a hlavně milá přáníčka k svátku Miloslavě zaručeně udělají velkou radost. Není na světě člověka, kterého by pár milých slov nepotěšilo. 

Vyberte si z našich nejlepších typů. Skvěle vypadají nejen v klasické SMS, ale také ve vlastnoručně vyrobeném přáníčku! 

Naše milovaná Miloslavo, z celého srdce si přejeme, aby tě vždy v životě potkalo jen to nejlepší, aby jsi byla navždy šťastná a spokojená. Nezapomeň si svůj sváteční den užít na maximum. Všechno nejlepší k jmeninám ti přejí …
Milá Miloslavo, nejen já, ale i celá rodina na tebe velice myslíme a srdečně ti přejeme všechno nejlepší. Snad se ti tvůj významný den vydaří přesně podle tvých představ. Nádherný svátek ti přejí …
Drahá Miloslavo, rok se s rokem sešel a tvůj významný den je opět tady. My bychom ti chtěli popřát všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, pohody a taky těch největších úspěchů. Máme tě rádi. Ten nejkrásnější svátek ti přejí …
Naše milá Miloslavo, k tvému dnešnímu svátku bychom ti chtěli z celého srdce popřát, aby jsi byla navždy zdravá, šťastná a plná dobré nálady po boků lidí, které miluješ. Všechno nejlepší k tvému svátku ti přejí …
Naše nejdražší Miloslavo, velice nás mrzí, že ti letos nemůžeme popřát osobně, ale neboj se, že bychom na tebe zapomněli. Moc si přejeme a doufáme, že se ti tvůj velký den vydaří přesně tak, jak sis ho vysnila. Nádherný svátek ti přejí …
Milá Miloslavo, po roce bychom ti opět rádi popřáli, aby jsi byla vždy spokojená, zdravá, veselá a dnes i v průběhu roku jsi zažila spousta krásných zážitků. Užij si dnešní den! Překrásný svátek ti přejí …
Drahá Miloslavo, v kalendáři už na nás opět září tvoje krásné jméno a my bychom ti chtěli popřát, ať tvůj překrásný úsměv nikdy neopouští tvou krásnou tvář. Všechno nejlepší k svátku, hodně zdraví a pohody ti přejí …
Naše nejmilejší Miloslavo, snad sis nemyslela, že bychom letos na tvůj svátek zapomněli. To bychom nemohli dopustit! Myslíme na tebe a přejeme ti, ať jsi navždy veselá, spokojená a daří se ti vše, na co jen pomyslíš. Všechno nejlepší k svátku ti přejí …!
Přáníčko k svátku se ženou u západu Slunce.
pixabax.com

Básničky k svátku pro Miloslavu

Pokud se vám obyčejná přání nezdála dostatečně sváteční, pošlete gratulaci k svátku Miloslavě v podobě hezké básničky! Není nic krásnějšího než pár milých veršů. Tyhle jsou navíc speciálně pro vaši oslavenkyni. 

Jednoduše si vyberte to, které se vám líbí nejvíce a pro zaslání jej zkopírujte a pošlete!

To je ale krásná zpráva, že má svátek Miloslava. My bychom jí chtěli přát, ať láska a radost ji vždy může hřát. Miloslavo, všechno nejlepší k svátku!
Dneska má svátek naše Miloslava a my bychom jí chtěli přát, ať splní se jí každá představa, a každý den se může smát. Všechno nejlepší, Miloslavo!
Naše milovaná Miloslava, slaví dneska jmeniny, tak ať se jí vždy všeho dostává a každý den je jediný. Miloslavo, přejeme ti nádherný svátek!
Že máš svátek dobře víme, proto ho dnes oslavíme. Uděláme ti nádherný den, aby se to zdálo krásné skoro jako sen! Všechno nejlepší k svátku, Miloslavo!
I když básně moc neumíme, na tebe si připíjíme, a přejeme ti srdečně, ať tvé zdraví trvá věčně. Všechno nejlepší k svátku, Miloslavo.
Dnes píši pro tebe tyhle hezké řádky, abys měla sváteční den jako z pohádky. Tak ať se dneska hezky máš a navždy dobře vypadáš! Miloslavo, všechno nejlepší k svátku!
Už nám to tak připadá, že je tu sváteční nálada. Přece jenom máš ten svátek, a my ti přejeme, aby byl tohle krásných dnů začátek. Všechno nejlepší k svátku, Miloslavo!
Lásku, štěstí, štěstíčko, ať na cestu ti vždy svítí sluníčko, a přejeme ti srdečně, ať tvé zdraví trvá věčně. Miloslavo, všechno nejlepší k svátku!

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Tak s tímhle přání k jmeninám Miloslavu rozhodně rozesmějete! I když tyhle gratulace nejsou nejvíce formální, o pobavení zaručeně nebude nouze. Pokud je Miloslava osoba, která má dobrý smysl pro humor a ráda se směje, bude tohle přání k svátku pro ni perfektní. 

Doplňte o vtipný dárek a recept na dokonalé blahopřání máte na světě! 

Když má svátek Miloslava, oslava se očekává. Dáme si dnes do čenichu, aby ti celý rok bylo do smíchu. Všechno nejlepší k svátku, Miloslavo!
Dnes má svátek Miloslava, a my neznáme slovo únava. Budeme slavit celou noc, a nebo až do Vánoc! Přejeme ti nádherný svátek!
Svátek má dnes Miloslava, proto vydává se naše výprava, abychom mohli naší oslavenkyni popřát, a společně se pořádně zasmát! Užij si dnešek na maximum. Všechno nejlepší!
Dnes oslavíme tvoje mládí, tak přišoupni sem své pozadí. Drinky už se míchají, tak šup, všichni už na tebe čekají! Miloslavo, přejeme ti nádherný svátek!

Veselé obrázkové gratulace k svátku

Sice posílat textové či veršované přání k svátku je již asi pravidlem, ale kdo říká, že se nemůže posílat i přáníčko v podobě obrázku! Jistě tímhle způsobem Miloslavu překvapíte i potěšíte! Vybrali jsme pro vás ty obrázky, které se pro tuhle příležitost hodí perfektně. Jednoduše si vyberte ten, který se vám líbí nejvíce, zkopírujte a pošlete! 

Přáníčko k svátku s kyticí a milým textem.
tenor.com
Přáníčko k svátku Miloslavy s usmívajícím se pejskem.
giphy.com
Přání k jmeninám s malou holčičkou pro Miloslavu.
tenor.com
Přáníčko k jmeninám s medvídky pro Miloslavu.
giphy.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Jestli hledáte způsob, jak Miloslavu přímo ohromit, zkuste jí letos přáníčko vlastnoručně vyrobit! Pokud nevíte jak na to, nemusíte se ničeho bát. Inspiraci naleznete ve videu, které jsme pro vás našli. Pro začátek si přichystejte pár kancelářských potřeb, pár minut vašeho času a trochu trpělivosti. Až budete mít hotovo, vepište do přáníčka jedno z našich milých přání nebo básní. 

Tak s chutí do toho! 

Srdečně doufáme, že se naše přání k jmeninám budou Miloslavě líbit. 

Nikdy není moc pozdě na to, udělat svojí oblíbené osobě radost a svátek je skvělou příležitostí. 

Tak co, které přáníčko to bude? 

Autor článku
Monika Buchtíková

Každý den se nám naskytuje příležitost někomu udělat radost. Proč ji neudělat pomocí milých a upřímných slov! Sepisuji pro vás přáníčka, které příjemce zahřejí u srdíčka a vykouzlí mu úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X