Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Irenu na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 16. dubna a svátek slaví Irena. 

Mátě nějakou ve svém okolí? Tak jí pošlete gratulaci! 

Hezké přání k svátku Ireně udělá radost a zvedne jí náladu. 

Nic vás ale zrovna nenapadá hodila by se vám ale trocha inspirace? 

Tak s tím vám moc rádi pomůžeme! 

Podívejte se na naše básničky, texty a obrázky a udělejte jí dneska radost i vy.

Básničky k svátku pro Irenu

S tímto přáním nemůžete šlápnout vedle, rýmy jsou velice oblíbené a tyhle jsou navíc napsané přímo pro vaši oslavenkyni. Na vás bude jen vybrat ten verš kterým dneska uděláte radost.

Tahle básnička je jen pro tebe určena, jmeniny má totiž naše Irena. snad se ti bude aspoň trochu líbit, a že na tebe budeme myslet celý den ti můžeme slíbit. Ireno, přejeme ti nádherný svátek!
Svátek dneska slaví holka naše oblíbená, v kalendáři je totiž jméno Irena. Lásku, zdraví a štěstí ti přejeme, a srdečně ti všichni gratulujeme. Irenko, moc si užij dnešní jmeniny!
Dneska bys měla být jen rodinou a kamarády obklopena, svátek totiž slaví Irena. Snad se budeš celý den jen usmívat, a nádherný sváteční den prožívat. Irenko, přejeme ti báječné jmeniny!
Jmeniny slavi dneska Ireny, snad bude tvůj den sluncem naplněný. Nezapomeň si dnešní den pořádně užívat, a hlavně se nikdy nepřestávej usmívat. Ireno, moc si užij dnešní den!
Sváteční dort už je pro tebe připravený, dneska přece jmeniny slaví Ireny. Chceme to dneska s tebou pořádně oslavit, a celý den se s tebou bavit. Ireno, přejeme ti ten nejkrásnější svátek!
Posílám ti tahle milá písmenka, protože má svátek naše Irenka. Moc na tebe všichni myslíme, a snad se zase brzy uvidíme. Ireno, přejeme ti nádherné jmeniny!
V kalendáři vidím tvoje jméno, ty máš dneska svátek, Ireno. Přejeme ti ať máš stále dobrou náladu, a kolem sebe spoustu dobrých kamarádů. Ireno, přejeme ti krásný jmeninový den!
Hezká oslave je pro tebe už připravená, svátek má totiž dneska Irena. Moc si s tebou chceme všichni připít, a tvoje báječné jmeniny se napít. Ireno, užij si dnešní jmeninový den!

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Pokud je Irena vaše kamarádka která se ráda směje a baví tak zkuste vybrat jednu z těchto vtipných rýmovaček. Ukážete jí nejen to, že jste si na ni vzpomněli, ale také jí pobavíte a rozveselíte.

Doufám, že už jsi na pořádnou oslavu připravená, svátek dneska totiž slaví Irena. My už se totiž nemůžeme dočkat, tak už přijď, všechno ostatní může počkat. Ireno, přejeme ti nádherné jmeniny!
Dneska rozhodně nebudeš doma zavřená, v kalendáři je totiž jméno Irena. Vyhodíme si spolu z kopýtka, až bude padat omítka. Irenko, přejeme ti ty nejlepší jmeniny!
Dneska jsou jmeniny naší Ireny, takže to zase bude večírek šílený. Už na tebe s přípitkem čekáme, a nádherný večer si tady spolu uděláme. Ireno, přejeme ti hezký svátek!
V kalendáři vidím jméno Irena, to zase budeš tančit jako smyslů zbavená. My se k tobě moc rádi přidáme, samotnou tě v tom přece nenecháme! Přejeme ti pěkný svátek, Ireno!
Dárková krabice květin k svátku.
zdroj: livemaster.ru

Klasická přání k svátku pro Irenu

Nejsou básničky a verše to pravé, co hledáte? Dali jsme dohromady i jednoduché, ale milé a hezké texty, kterými vyjádříte to, jak vám na oslavenkyni záleží a že na ni myslíte. Můžete je poslat jak ve zprávě, tak je napsat do papírového přání.

Drahá Ireno, moc na tebe myslíme nejen v den tvých jmenin, ale každý den. Srdečně ti přejeme spoustu lásky, zdraví, pohody a hlavně dobré nálady. Krásný svátek ti přejí …
Milá Ireno, po roce je tady zase tvůj sváteční den a my ti k němu chceme popřát aby se ti vždy ve všem dařilo a ty byla neustále spokojená, usměvavá a veselá. Nádherné jmeniny ti přejí …
Naše milá Ireno, za celou naši rodinu ti chceme popřát ten nejkrásnější svátek! Přejeme ti lásku, zdraví, pohodu a taky spoustu štěstí. Moc si užij dnešní jmeniny!
Naše nejmilejší Ireno, nemusíš se bát, že bysme na tebe letos zapomněli. K tvému dnešnímu svátku ti přejeme hlavně lásku, dobrou náladu a spokojenost. Moc na tebe všichni myslíme a máme tě moc rádi. Užij si dnešní den.
Drahá Ireno, je to moc velká škoda, že tvůj svátek dneska nemůžeme oslavit společně. I tak ti ale přejeme aby sis tento den užila na maximum! Nádherné jmeniny ti přejí …
Naše milovaná Irenko, doufáme, že dnešní den pořádně oslavíš a moc si ho užiješ. K tomu ti přejeme spoustu lásky a štěstí, protože nikdo si to nezaslouží více, než ty. Hezké jmeniny ti srdečně přejí …
Irenko, k tvému svátku ti chceme za celého srdce popřát jen to nejlepší a hlavně aby se ti splnila všechna tvá nejtajnější přání. Moc si užij dnešní jmeniny!
Naše milá Ireno, k tvému svátku ti přejeme aby se ti dařilo jak v osobním, tak v pracovním životě a hlavně aby se ti nikdy nevytratil úsměv z tváře. Báječné jmeniny ti přejí …

Obrázkové gratulace k jmeninám

Mělo by být blahopřání k svátku pro Irenu více originální a nebo se vám nechce nic psát? Tak jí zkuste popřát obrázkem! Nemusíte nikde hledat, ty nejlepší obrázky jsme našli za vás. Tak který z nich se vám líbí nejvíce?

Sváteční veselý taneček

GIF přání k svátku tančící žena.
zdroj: giphy.com

Oslava s šampaňským

GIF blahopřání k jmeninám nalévání přípitku.
zdroj: giphy.com

Zase to moc nepřeháněj!

GIF blahopřání k jmeninám žena s kocovinou.
zdroj: giphy.com

Pes s party čepicí

GIF přání k svátku party pes.
zdroj: giphy.com

Na zdraví!

GIF blahopřání k jmeninám přípitek.
zdroj: giphy.com

Vlastnoručně vyrobená přáníčka z papíru

Chcete aby bylo blahopřání k jmeninám pro Irenu opravdu speciální? Tak ho letos nekupujte v papírnictví, ale zkuste ho vyrobit sami. Zabere to jen chvilku a výsledek bude stát za to. Pro inspiraci se můžete podávat na tohle video která vás navíc naede krok za krokem. Až budeme mít hotovo tak do přání už jen stačí napsat básničku a nebo text dle vašeho výběru.

Doufáme, že se budou naše přání k jmeninám Ireně líbit a vy jí dneska zvednete náladu.

Svátek máme jen jednou za rok, tak proč tento den neudělat hezčí?

Autor článku
Petra Vykoukalová

Důvodů k oslavám a gratulacím je celá řada a my si tak můžeme udělat hezčí každý den. Jsem moc ráda, že můžu inspirovat ostatní a předávat krásná blahopřání dál.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X