Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Svatoslavu na jednom místě. Vyberte si!

Dneska je 11. května a svátek slaví Svatava. 

Zrovna někoho s tímto krásným jménem znáte? Tak to jí v žádném případě nezapomeňte poslat gratulaci!

Nádherné přání k svátku Svatavě vykouzlí úsměv na tváři.

Hodila by se vám však kapka inspirace? 

Podívejte se na naše básničky, animované obrázky a blahopřání a vyberte to pravé přímo pro vaši oslavenkyni. 

Tak neváhejte, protože tohle všechno je vám k dispozici zcela zdarma!

Klasická přání k svátku pro Svatoslavu

Pokud hledáte přání, které bude to pravé, tak pro vás máme tahle milá a decentní blahopřání. Vyjádříte jimi vše, co v tento významný den vyjádřit chcete a rozhodně s nimi vykouzlíte úsměv na tváři. Krásně vypadají jak v papírovém přáníčku, tak i v rychlé sms zprávě.

Milovaná Svatuško, doufám, že tvé jmeniny budou stejně šťastné jako štěně, které někdo drbe za uchem. Přeji ti nádherný den a pohodu do dalších dní. S pozdravem …
Drahá Svatavo, děkuji ti, že jsi vždy stála po mém boku a kryla mi záda. Udělala bych pro tebe cokoliv, obzvlášť dnes, když máš ten svátek! Takže pokud si něco přeješ, nestyď se to říct. Ten nejkrásnější den ti přeje …
Milá Sváťo, děkuji ti, že mi vždy zvedneš telefon, že mě nejlépe na světě objímáš a že mě podporuješ ve všem, co dělám. Užij si své jmeniny na maximum. S láskou …
Milá Svatavo, přeji ti, ať světlo svíček osvítí tvůj život zase po další rok. Bůh ti žehnej k tvým jmeninám. Přeji ti všechno nejlepší a klidné prožití tohoto svátečního dne. Gratulaci posílá …
Naše nejmilejší Svatuško, doufáme, že tvé jmeniny jsou stejně výjimečné jako ty. Ať se ti splní všechna nejtajnější přání a sny. Užij si dnešní den a pořádně to oslav. Báječný svátek ti srdečně přejí …
Naše Sváťo, přejeme ti, aby každý tvůj den byl naplněn spoustou lásky, smíchu, štěstí a slunečního tepla. Nezapomínej, že jsme a budeme tu vždy pro tebe. Ty nejkrásnější jmeniny ti přejí …
Přání k svátku s růžemi a láskyplnou zprávou.
pixabay.com

Přání pro babičku

Každý z nás jistě rád vzpomíná na neustále rozmazlování ze strany našich babiček. Vždy pro nás chtějí to nejlepší, i když to většinou zahrnuje to, že odejdete s pár kily navíc. Vyjádřete jí vděk za všechny společně strávené chvíle!

Všechno nejlepší k svátku mé dokonalé babičky! Naučila jsi mě, že krásným člověka dělá srdce, a já moc dobře vím, že nikdo nemá krásnější srdce než ty. Mám tě moc ráda a přeji ti překrásný den. S láskou …
Má milovaná babičko, za všechnu tu lásku, kterou jsi mi v průběhu let darovala, ti ji dnes milionkrát oplácím! Jsi ten nejúžasnější a nejštědřejší člověk, jakého znám. Všechno nejlepší k tvým jmeninám ti přeje …
Přeji fantastické jmeniny té nejlepší babičce pod sluncem! Když se cítím na dně, vždycky víš, jak mě motivovat. Doufám, že každý zážitek, který dnes prožiješ, ti udělá radost. Pusu a pozdrav posílá …
Milá babičko, k tvým jmeninám ti chci říct, že tě mám ráda víc, než si kdy dokážeš představit. Nikdo na světě tě nemůže nahradit ani změnit mou lásku k tobě. Ty jsi to pravé štěstí, které se drží v mém srdci. Ty nejkrásnější jmeniny ti s láskou přeje …

Obrázek mnohdy vydá za více než tisíc slov. Pošlete svému oblíbenému oslavenci obrázkové přáníčko k jmeninám!

Básničky k svátku pro Sváťu

Chtěli byste poslat veršovanou gratulaci, ale nejste zrovna básník? Ani nemusíte, originální básničky jsme napsali za vás. Vaším jediným úkolem bude už jen vybrat to, kterým dneska vaší oslavenkyni uděláte radost v její sváteční den.

To je ale velká sláva, že svátek slaví Svatava, Přejeme ti opravdu jen to nejlepší, ať máš v životě úspěchy největší. Všechno nejlepší k jmeninám, Sváťo!
Už je tady tvůj sváteční den, tak užij si ho, je jen jeden! Užij si ho plnými doušky, snad na tebe život nechystá zkoušky. Svatuško, všechno nejlepší k svátku!
Je to opravdu nádherná zpráva, že má svátek Svatava. Přejeme ti svátek nejhezčí, a ať v životě tě čeká jen to nejlepší. Svatuš, přejeme ti nádherný svátek!
K svátku ti přejeme nádherné chvilky, v okruhu tvé milované rodinky, ať se máš vždy skutečně vesele, a v životě se máš skvěle. Svatavo, užij si dnešní den!
Dneska si na tebe přípitek dáme, pozdravy a lásku ti posíláme, ať máš nádherné jmeniny, a užiješ si den tak jako žádný jiný. Svatuško, přeje ti báječný svátek!
Dnes tvůj svátek oslavíme, a u toho se náramně pobavíme. Přeji ti do života hodně pohody, a jenom ty nejhezčí příhody. Svatuš, všechno nejlepší k jmeninám.

Veselá rýmovaná přání k jmeninám

Chcete, aby bylo vaše dnešní blahopřání k svátku pro Svatavu přece jen trochu veselejší? Tyhle rýmy se výborně hodí pro všechny oslavenkyně které se rády baví a ocení vtipná a veselá přáníčka. 

Dneska pořádně slavit budem, víno a slivovice potečou proudem. Čeká nás úžasná zábava, přece jen má svátek Svatava! Přejeme ti nádherný svátek, Svatuš!
Svatava má svátek dneska, no to ale ale vskutku pecka! Už aby jsme oslavu šli připravit, ať to s tebou můžeme pořádně oslavit. Přejeme ti překrásný svátek!
Dneska budeme jenom ve veselém stavu, protože už teď máme sváteční náladu. Užijeme si krásné jmeniny, holky naší milý a jediný! Sváťo, přejeme ti ten nejkrásnější den.
Dneska neexistuje slovo únava, má totiž svátek Svatava! Už nám chystáme sklenice, snad se nám nad ránem vyhne opice. Všechno nejlepší k tvému svátku!

Veselé obrázkové gratulace k svátku

Ano, přání k jmeninám pro Svatavu může být i obrázkové. Vybrali jsme pro vás ty, které se k tomuto dni hodí skvěle a potěší každou oslavenkyni. Odeslání je opravdu jednoduché. Zvolte si obrázek který se vám líbí nejvíce, pak ho jen zkopírujte a pošlete. 

GIF gratulace k svátku s oslavující partou lidí.
giphy.com
GIF blahopřání k svátku s oslavujícím pejskem.
tenor.com
GIF blahopřání k svátku s tančícím mužem a mrožem.
giphy.com
GIF přání k jmeninám s nadšeným psem.
tenor.com

Vlastnoručně vyrobená papírová přáníčka

Letos nekupujte blahopřání v papírnictví, ale zkuste ho sami vyrobit. Není třeba mít obavy ani pokud by to byla vaše premiéra. Samotná výroba vám zabere jen pár minut a výsledek bude ohromující. Navíc tak můžete skvěle zapojit a zabavit i děti. Do hotového přání pak už jen stačí napsat text a nebo básničku a překrásný dárek je na světě.  

Zajímavosti o jméně Svatoslava

Svatava je ženské jméno slovanského původu.

Svým krásným významem označuje ženy tohoto jména jako silné, velké a mocné. 

Spojuje se také s vlněním řeky, se silou a krásou vody. 

V České republice se jím hrdě chlubí 4863 žen a díky tomu je Svatava 116 nejčastější jméno dle statistiky.

Mezi významné nositelky patřila česká královna Svatava Polská, v současnosti je to básnířka Svatava Antošová a herečky Svatava Hubeňáková a Svatava Mílková.

Doufáme, že nyní už nad tím perfektním blahopřáním pro Svatavu netápete.

Nestresujte se nad volbou přání příliš. 

Nejdůležitější je to, že jste si na oslavenkyni vzpomněli!

Autor článku
Monika Buchtíková

Každý den se nám naskytuje příležitost někomu udělat radost. Proč ji neudělat pomocí milých a upřímných slov! Sepisuji pro vás přáníčka, které příjemce zahřejí u srdíčka a vykouzlí mu úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X