Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Richarda na jednom místě. Vyberte si!

Vytvořte přání k svátku Richardovi jednoduše a rychle! 

Inspirujte se našimi texty, které jsou vážnější, ale i vtipné. Přáníčko můžete oživit také obrázky nebo pohyblivými gify, které jsou úplně ZDARMA!

Pusťte se do čtení!

Blahopřání k svátku pro Richarda

Popřejte Richardovi slovy, která vycházejí přímo z vašeho srdce.

Inspirujte se našimi krátkými texty, které můžete předat osobně, nebo je poslat poštou či skrze SMS zprávu.

Přeji ti, aby každý tvůj den vypadal jako ta nejlepší oslava svátku na světě! Dělej dnes jen to, co chceš a nenech se nikým a ničím rozhodit. Všechno nejlepší, Richarde!
Ricky, jak si mám pamatovat, že jsi zase o rok starší a slavíš další svátek, když ty nevypadáš, že bys stárnul? Oslavuj dneska pořádně a se vší parádou! Krásné jmeniny!
Posílám přání všeho nejlepšího k svátku pro nejšarmantnějšího, nejzábavnějšího, nejpřitažlivějšího a nejrockovějšího muže ve městě. Krásný sváteční den!
Richarde, jen si představ, co bys chtěl v rámci svého přání k svátku slyšet a teď si představ, že jsem ti to řekl/a. Všechno nejlepší k svátku!
Tvůj svátek je jedním z mála dat, které si pamatuji, a to je co říct. Přeji ti všechno nejlepší k svátku, Riško!
Dneska společně oslavíme tvé jmeniny, a to tak, že si příští rok oslavu nebudeme pamatovat stejně tak jako tu loňskou! Krásný svátek!
Na další společný rok, kdy se budeme smát, až to bude bolet, řešit hloupé lidi a udržovat se vzájemně při smyslech. Všechno nejlepší k svátku!
Dnešní den můžeš pojmout jako nový začátek, jako čas, kdy se můžeš pustit do nových aktivit a dosáhnout nových cílů. Držím ti palce a přeji ti jen to nejlepší!
Pro nás ostatní jsi inspirací, protože jsi ten nejhodnější a nejvíc optimistický člověk. Zůstaň stále stejný. Krásné jmeniny, Richarde!
Zapomeň na minulost, nemůžeš ji změnit. Zapomeň na budoucnost, nemůžeš ji předvídat. Užij si přítomnost a dnešní výjimečný den. Všechno nejlepší k svátku!
Připíjím dnes na tvé zdraví, protože chci, abys byl na tomto světě ještě hodně, ale opravdu hodně dlouho! Krásnou oslavu jmenin, Riško!
Všechno nejlepší k svátku jednoho z hodně mála lidí, jejichž jmeniny si pamatuji bez připomenutí aplikace v mobilu. Hezký svátek, Richarde!

Gratulace Richardovi ke jmeninám z lásky

Milujete Richarda a nevíte, jak mu to dát najevo? 

Využijte příležitosti oslavy jmenin a předejte oslavenci gratulaci s milostnou tématikou.

Den, kdy jsem tě potkala, byl nejšťastnějším dnem mého života. Jsi úžasný a já tě moc miluji. Přeji ti k tvému svátku vše nejlepší!
Všechno nejlepší k svátku, miláčku. Mám tě moc ráda a chci s tebou být ještě hodně dlouho. Doufám, že ti tento den a další dny přinesou všechno, co sis kdy přál.
Jsi muž mých snů a já jsem šťastná, že jsem tě našla. Chci tě dnes zasypat objetím a polibky. Miluji tě a přeji ti ty nejkrásnější jmeniny!
Je vzácné najít někoho, kdo je pro vás dokonalý. Já mám to štěstí, že jsi vstoupil do mého života a doplnil jsi mě. Přeji ti všechno nejlepší k svátku, moje lásko!
Ríšo, v den tvého svátku chci, abys věděl, jak jsi úžasný a jak jsem šťastná, že se mohu nazývat tvou přítelkyní. Všechno nejlepší!
Od té doby, co ses objevil v mém životě, je všechno jasnější a já jsem šťastnější. Jsi muž, kterého miluji a nedokážu si představit, že bych byla bez tebe. Všechno nejlepší k svátku, lásko!
Rišánku, můj nejdražší příteli, jsi pro mě ten nejvýznamnější člověk a chci ti dát najevo, že pro mě znamenáš celý svět. Jsem tak šťastná, že jsem tvou partnerkou. Krásné jmeniny, drahý!
Znamenáš pro mě celý svět a já ti chci dát najevo, že jsem šťastná, že mohu být dnes po tvém boku. Všechno nejlepší k svátku, Ričí!
Jsi moje síla, když jsem slabá, moje voda, když mám žízeň, moje přikrývka v chladných časech a moje světlo ve tmě. Krásný sváteční den!
Všechno nejlepší k svátku mému rytíři v zářivé zbroji. Jsem nadšená, že jsi v mém životě a že mi plníš všechny sny. Krásné jmeniny, lásko!
Jedním z nejkrásnějších pocitů na světě je oslava svátku milované osoby. Jsem tak šťastná a požehnaná, že tě mohu nazývat svým mužem. Všechno nejlepší k svátku!
Všechno nejlepší muži mých snů. Jsi jediný chlap, který mě může nazývat svou. Cítím se s tebou, jako bychom byli stvořeni jeden pro druhého. Spolu jsme dokonalí. Slibuji ti, že se se mnou budeš cítit, jako bys byl jediný muž na světě. Krásné jmeniny!

Slova lásky znějí pěkněji, jsou-li předávána ve verších. Prozkoumejte veršovaná přání k svátku!

Vtipná přání k svátku Richardovi

Richardové, jako jiní muži, mají jistě rádi zábavu. 

Popřejte jim ke jmeninám s vtipem a lehkostí. Takovým přáníčkem totiž nejen potěšíte, ale vykouzlíte oslavenci úsměv na tváři. 

Na to, že slavíš další svátek, nevypadáš, že bys byl o rok starší. Na druhou stranu, nevypadáš ale zase tak mladě. Vše nej k svátku, Ričí!
Všechno nejlepší k svátku někomu, kdo je chytrý, nádherný, vtipný a hodně mi připomíná mě samotnou. Krásné jmeniny!
S přibývajícími svátky ti přibývají i roky a s přibývajícími roky se dějí tři věci – první je, že ti odchází paměť a na další dvě si už nevzpomínám. Všechno nejlepší!
Hlavně se při oslavě svátku nezapomeň chovat jako děcko a pořádně si ji užij! Krásné jmeniny!
K tvému svátku mě napadlo dát ti ten nejroztomilejší dárek na světě. Pak jsem si ale uvědomil/a, že to není možné, protože ty sám jsi ten nejroztomilejší dárek na světě. Vše nej!
Přeji ti, abys nikdy nepřestal být tak skvělým šaškem, který baví celou společnost, jakým jsi byl doposud. Krásné prožití jmenin!
Žiješ už tolik let. Oslavil jsi už tolik svátků a jediné, co jsi v životě získal, je velké tlusté břicho. To je pro někoho celkem velký úspěch. Mám tě rád, kámo. Vše nej k svátku!
Jsi pořád stejně otravný, jako jsi byl loni. Ale zůstaň stejný, prosím! Krásné prožití svátečního dne, Richarde!
Všechno nejlepší k svátku, lásko! Napadlo mě, že ti dám ten nejlepší dárek na světě. Bohužel jsem moc velká na to, abych se vešla do dárkové krabice.
Oficiálně jsi dospělý, ale prosím tě, aby ses tak dneska nechoval a pořádně si dnešní oslavu jmenin užil. Vše nej, brácho!
Nebuď smutný. Pořád jsi oslavil méně svátků, než jich bude příští rok. Hezký sváteční den!

Zaujměte vtipnými přáníčky k svátku a rozesmějte oslavence i případné hosty na oslavě.

Obrázky se svátečními přáníčky

Chcete přáníčko něčím ozvláštnit? Přidejte k němu obrázek. 

Nevybrali jste si z naší nabídky textů? Použijte obrázkové přáníčko, které gratulaci ke svátku již obsahuje.

Přání k svátku Richardovi s šampaňským a dvěma sklenicemi v chladící dóze.
zdroj: unsplash.com
Sváteční gratulace pro Richarda s miminkem, které má zabořený obličej do dortu na dřevěném podstavci.
zdroj: unsplash.com
Barevné nafukovací balónky s gratulací pro Richarda k svátku.
zdroj: unsplash.com
Přání krásných jmenin Ričímu na pozadí se světýlky.
zdroj: unsplash.com
Modré nafukovací balónky, které jsou popsány slovy Krásný sváteční den, Richarde!
zdroj: unsplash.com

Gify k svátku

Pošlete přáníčko e-mailem, MMSkou nebo přes sociální síť. 

Vyberte si pohyblivý gif, o kterém tušíte, že se bude oslavenci líbit a připojte k němu vlastní text.

Pokud si s psaním vlastního textu nevíte rady, inspirujte se našimi tipy.

Gif přání k svátku Richardovi se slunečnicí a usmívajícím se sluníčkem s nápisem Have a good day.
zdroj: giphy.com
Růžový gif s kreslenou růžovou květinou a nápisem Have a great day.
zdroj: giphy.com
Kreslený pohyblivý obrázek s bílým pejskem, tancujícím mezi květinami pod stromy s větvemi, na nichž jsou barevní ptáci.
zdroj: giphy.com
Muž, bouchající šampaňské s objevujícím se nápisem Party time.
zdroj: giphy.com
Pohyblivé tancující kreslené prasátko s narozeninovou čepičkou na barevně se měnícím pozadí.
zdroj: giphy.com

Líbí se vám gify, ale chtěli byste si vybrat z větší nabídky? Pak prozkoumejte další sváteční blahopřání ve formě gifů.

Zajímavosti o jméně Richard

Jméno Richard pochází z pragermánštiny a jedná se o složeninu slov “rik – vládce” a “harthu – tvrdý, silný”

Richard je jedno z nejoblíbenějších jmen, které do Anglie přinesli Normané. V Anglii se dříve používaly podoby jména jako Ricardus nebo Rycharde. 

Jedním z možných patronů tohoto jména je svatý Richard z Wyche, známý také jako Richard z Chichesteru. Byl to kněz ze 13. století a pozdější biskup v Chichesteru, jež se dobrovolně vzdal dědictví ve prospěch svého bratra a místo manželství a rodiny dal přednost studiu Písma svatého. Vedl prostý život, nosil košili na hlavě a odmítal používat stříbrné nádobí. Byl to také vegetarián. 

Barvou mužů se jménem Richard je žlutá a jejich číslem je 7. Jedná se o osoby skromné a jemné, jež ukrývají mnohá překvapení. Mají-li však k tomu důvod, dokážou tito lidé rychle proměnit svou něžnou povahu a stát se tvrdými a drsnými. 

Richardové bývají otevření, přátelští a dokáží vnímat a zajímat se o problémy ostatních. Jsou skvělými přáteli a umějí naslouchat. 

Přezdívky a zdrobněliny pro jméno Richard jsou Riška, Rišenka, Ríša, Ričí, Ricardo, Richman, Rick, Ricky a další.

A kdy má svátek Richard? Slavit jmeniny s Richardem můžete 3. dubna.

Inspiraci pro tvorbu gratulací můžete najít i v cizím jazyce. Prohlédněte si slovenská blahopřání ke jmeninám.

Přání k svátku Richardovi s námi vytvoříte opravdu jednoduše. 

Ať už chcete vtipkovat, zakomponovat do textu láskyplná slova nebo chcete popřát jen tak obecně, ve výše uvedených tipech jistě najdete přesně to, co najít potřebujete.

Autor článku
Markéta Bieleszová

Sdílená radost je dvojnásobná radost. Ať už se jedná o narozeniny, svátek, svatbu nebo jiné výročí, je nádherné sdílet tyto chvilky s ostatními. To je možné prostřednictvím upřímných slov. V mých článcích se snažím čtenáři nabídnout takové texty, které se dotknou lidského srdce a vykouzlí úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X