Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Andreje na jednom místě. Vyberte si!

Nevíte si rady s přáním k svátku Andrejovi? 

Co do gratulace napsat, nebo co naopak vynechat? 

Inspirujte se uvedenými textovými gratulacemi, mezi kterými jistě najdete takovou, která vystihne, co chcete oslavenci sdělit. 

Chcete-li přáníčko udělat ještě zajímavějším, stáhněte si některou z následujících obrázkových gratulací nebo nějaký z pohyblivých gifů zdarma! 

Pusťte se do čtení a začněte tvořit! 

Gratulace ke jmeninám pro Andreje

Znáte nějakého Andreje, který slaví jmeniny, a vy byste mu rádi připomněli, že na něj myslíte a přejete mu jen to nejlepší? 

Pak vybírejte ze skvělých originálních textových blahopřání, kterými oslavence ohromíte!

Všechno nejlepší k svátku, Andreji! Ať jsou pro tebe tyto jmeniny novým začátkem a novou příležitostí k naplnění všech tvých záměrů a cílů. Ať je pro tebe dnešní den dlouhý a krásný.
Přeji ti krásné jmeniny, Andreji! Přeji ti, aby tě všude provázela jen radost a prosperita.
Krásné prožití jmenin! Ať tě v tento výjimečný den i po celý život obklopuje a provází štěstí. Buď šťastný!
Doufám, že tvé jmeniny jsou stejně výjimečné jako ty, drahý! Ať se ti splní všechna přání a sny. Užij si jmeniny a počítej svá požehnání!
Všechno nejlepší ke jmeninám, Andreji! Přeji si být u toho, až budeš slavit, protože slavit jako ty umí jen málokdo. Užij si dnešní den a večerní oslavu.

Je oslavenec vaším dobrým přítelem? Poblahopřejte Andrejovi některým z přání k svátku pro kamaráda!

Milostná blahopřání 

Je-li oslavenec vaší láskou, není lepší chvíle, kdy mu to připomenout, než jsou jmeniny. 

Vyberte si některou ze zamilovaných gratulací, kterou potěšíte oslavencovo srdce a dojmete jej skoro k slzám.

Den ode dne jsi lepší a lepší. A já věřím, že dobrým lidem se stávají jen dobré věci. Nechť jsi zdravý a šťastný, miláčku! Všechno nejlepší!
Často dáváš přednost druhým před sebou a snažíš se, aby byli všichni spokojení. Jsem moc vděčná, že máš tak krásnou duši a já mohu být tvou přítelkyní. Miluji tě a přeji ti ty nejkrásnější jmeniny, lásko!
Díky tobě cítím pocity, o kterých jsem si nikdy nemyslela, že bych je cítit mohla. Dovol mi, abych se o tebe starala a pečovala o tebe, můj princi. Užij si nádherné jmeniny, lásko!
Miláčku, vždycky jsi mou silou, když to potřebuji a já doufám, že ti to budu moci někdy dostatečně oplatit. Krásné prožití jmenin, drahý!
Ty jsi můj vzduch a já bych bez tebe nemohla existovat. Děkuji, že sis mě vyvolil, abych s tebou žila po tvém boku, a přeji ti k tvým jmeninám jen to nejlepší!

Ženskou podobou jména Andrej je Andrea. Znáte ženu s tímto jménem a také byste ji rádi potěšili blahopřáním? Pogratulujte jí některým z přáníček k svátku pro Andreu.

SMS přání k svátku Andrejovi

SMS zpráva je skvělou volbou pro ty, kteří mají rádi rychlost, jednoduchost a pohodlí. 

Vyberte si některou z následujících textových gratulací a pošlete ji oslavenci ve formě SMS zprávy!

I když máš očividně hodně práce, protože jsi tak úspěšný, nezapomeň odpočívat a dbát o sebe. Užij si nádherný a pohodový sváteční den, Andreji!
Úžasný člověk, jako ty, si zaslouží úžasnou oslavu jmenin. Doufám, že se ti to dneska podaří a budeš se skvěle bavit. Všechno nejlepší k tvým jmeninám!
Ať je tvůj sváteční den plný štěstí a radosti a ať ti následující roky přinesou spoustu úspěchů a prosperity. Všechno nejlepší k svátku, drahý Andreji!
Všechno nejlepší ke jmeninám, můj drahý příteli. Chci, aby naše přátelství trvalo celý život, protože si neumím představit, že bys nebyl součástí mého života. Mám tě moc rád/a!
Modlím se k Bohu, aby ti ve tvůj výjimečný den udělil schopnost vždy rozlišovat mezi dobrem a zlem a naplnil tvůj život věčným štěstím. Přeji ti šťastné jmeniny!

Podívejte se jakými dalšími SMS svátečními gratulacemi byste mohli udělat oslavenci radost!

Obrázkové gratulace a sváteční gify

Přáníčko můžete předat osobně, poslat poštou, ale můžete zvolit také elektronickou formu doručení a poslat blahopřání e-mailem nebo ve formě zprávy či příspěvku na sociální síti. 

K tomu se skvěle hodí právě obrázková přáníčka, která obsahují text nebo tematické pohyblivé gify, kterými oslavence pobavíte. 

Začněte stahovat úplně zdarma!

Přání k svátku Andrejovi na pozadí siluety domku u lesa s letícími ptáky na obloze.
zdroj: unsplash.com
Dýně s javorovým listem ležící v trávě s gratulací k svátku Andrejovi.
zdroj: unsplash.com
Cestička v listnatém lese s oranžovými podzimními listy a s blahopřáním ke jmeninám pro Andreje.
zdroj: unsplash.com

Prohlédněte si také další obrázková blahopřání ke jmeninám!

Sváteční gify

Pohyblivý barevný obrázek s létajícími a praskajícími balónky.
zdroj: giphy.com
Gif k svátku se zpívajícím mimoněm v růžových šatech a blond parukou.
zdroj: giphy.com
Modrá pohyblivá animace se zlatým nápisem "Congratulations" obklopeným  hvězdami.
zdroj: giphy.com

Podívejte se, jakými básničkami k svátku byste mohli “vyšperkovat” gratulaci pro Andreje.

Zajímavosti o jméně Andrej

Jméno Andrej, můžete se setkat také s podobou André, pochází ze starořeckého “Andréas”, které je odvozeno od slova “andrós – muž, dospělý muž, manžel”. Ve výsledku můžeme jméno přeložit, jako “mužný a silný, odvážný a bojovný”

Známým nositelem obdobou jména Andrej je svatý Ondřej, jeden z prvních apoštolů v Novém zákoně a Ježíšových učedníků. Apoštol Ondřej, v pravoslavné tradici nazývaný “Prōtoklētos – Prvopovolaný”, je nejen křesťanský apoštol, ale také bratr svatého Petra. 

Jméno Ondřej, stejně jako jiná řecká jména, byla běžná mezi Židy, křesťany a dalšími helenizovanými lidmi v regionu. Není pro něj zaznamenáno žádné hebrejské ani aramejské jméno. 

Podle pravoslavné tradice je apoštolským nástupcem svatého Ondřeje patriarcha Bartoloměj I. 

Numerologie mužům se jménem Andrej přisuzuje číslo sedm a jejich barvami jsou světlé barvy, převážně žlutá

Andrejové jsou velmi silnými a cílevědomými osobami, kterým se, poslouchají-li svou intuici, daří dosahovat vytyčených cílů. Jedná se také o velmi citlivé lidi, kteří jsou takzvanými vrbami pro své okolí.

Andrejové mají spoustu přátel a těžko hledají štěstí v lásce, a to právě pro svou velmi přátelskou povahu, která často nenaznačuje, že by byli přístupní bližšímu vztahu. 

Tito muži jsou skvělými posluchači a rádci. Každý, kdo má ve svém životě nějakého Andreje, se může považovat za velkého šťastlivce s opravdovým a upřímným přítelem ve své blízkosti. 

Přezdívky a zdrobněliny pro jméno Andrej mohou být Andrejek, Andrejík, Andy, Andráš, Androušek a další. A kdy má svátek Andrej? V česku slaví Andrejové své jmeniny 11. října. Ve slovenském kalendáři najdete toto jméno u data 30. 11. Tehdy slaví v česku jmeniny Ondřej.

Obdobou jména Andrej je Ondřej. Pokud znáte někoho ve svém okolí s tímto jménem, můžete mu pogratulovat některou z gratulací k svátku pro Ondřeje.

Přání k svátku Andrejovi můžete napsat jako milostný vzkaz nebo jako krátkou SMS zprávu. 

Gratulaci můžete poslat také elektronicky, a to ve formě obrázku nebo pohyblivého gifu. 

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, snažte se o to, aby blahopřání působilo optimisticky, vesele a povzbudivě. Oslavenec to jistě ocení.

Autor článku
Markéta Bieleszová

Sdílená radost je dvojnásobná radost. Ať už se jedná o narozeniny, svátek, svatbu nebo jiné výročí, je nádherné sdílet tyto chvilky s ostatními. To je možné prostřednictvím upřímných slov. V mých článcích se snažím čtenáři nabídnout takové texty, které se dotknou lidského srdce a vykouzlí úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X