Nejkrásnější blahopřání k svátku pro Juliho na jednom místě. Vyberte si!

Chcete, aby bylo přání k svátku Julianovi od vás opravdu tím nejlepším ze všech? 

Chcete se vyhnout tuctovým okoukaným textům a poblahopřát oslavenci něčím originálním? 

Vyberte si některý z uvedených textů a obrázkových gratulací a uvidíte, že Juliana skutečně ohromíte!

Blahopřání ke jmeninám Julimu

Máte na mysli, co byste chtěli Julianovi popřát, ale nedaří se vám seskládat hezkou větu? 

Nemáte momentálně inspiraci a nevíte, co do blahopřání vložit? 

Nevadí! V následujícím textu si jistě najdete gratulaci, která zaujme nejen oslavence, ale i další případné čtenáře vašeho přáníčka.

Dnes máš jmeniny! Přeji ti, aby se ti dostalo toho největšího štěstí a požehnání! Ať se ti nadále daří! Přeji ti vše dobré!
Juliane, naše přátelství je jako zlato. Silné, zářivé a nezaměnitelné. Doufám, že nikdy neskončí. Buď šťastný, můj drahý příteli. Všechno nejlepší k svátku!
Jsi tak výjimečný kamarád, který si zaslouží výjimečný den. Za to, že jsi takový, jaký jsi, a přínášíš radost všem, které znáš, ti moc děkuji. Krásné prožití jmenin!
Rozesmíváš mě vším, co děláš. Takže dnes se ti to budu snažit oplatit. Měj ten nejradostnější sváteční den, kamaráde! Všechno nejlepší k svátku!
Přeji ti, aby byly tvé jmeniny nezapomenutelné! Užij si svůj den podle svého. Všechno nejlepší, kamaráde!
Juli, jsi pro mě takovým zvláštním požehnáním a já ti chci popřát jmeniny plné lásky, smíchu a věcí, které máš nejraději. Krásný sváteční den!
Všechno nejlepší ke jmeninám, můj milý Juliane! Přeji ti všechno štěstí, které ti jen může svět nabídnout.
Žádný dárek se nevyrovná tomu, co jsi mi za celou dobu, co se známe, dal ty. Tím nejkrásnějším darem je tvé přátelství a já ti za něj moc děkuji. Všechno nejlepší k svátku, Juliane!
Jsi ten nejlepší chlap, co znám. Jsi pravým gentlemanem a tou nejoptimističtější osobou v mém životě. Přeji ti, aby tvé jmeniny byly jen plné věcí a lidí, které máš rád. Vše nej!
Nejšťastnější člověk na světě je ten, kdo má nejzajímavější myšlenky. Tak buď dál nejšťastnějším. Přeji ti nádherné prožití jmenin!

Zamilovaná sváteční přáníčka

Vyznejte Julianovi lásku. Kdy? No přece v den jeho jmenin. 

Pusťte se do čtení a inspirujte se při tvorbě své gratulace některým z následujících zamilovaných textů!

Své lásce, svému nejlepšímu příteli přeji krásný svátek! Možná nejsi dokonalý manžel, ale do mého srdce jsi zapadl dokonale.
Všechno nejlepší ke jmeninám nejkrásnějšímu muži na světě. Ve chvíli, kdy jsem životem začala kráčet po tvém boku, stal se lepším. Děkuji ti.
Probuzení ve tvém náručí bude vždycky tím nejšťastnějším okamžikem v mém životě. Je krásné slavit výjimečné chvíle s tak výjimečným člověkem, jako jsi ty. Přeji ti krásný sváteční den!
Juli, s hrdostí se tebou chválím jako svým mužem. Jsi ten nejúžasnější a nejinspirativnější člověk, kterého znám. Nikdy nebudu litovat, že jsem s tebou. Všechno nejlepší k svátku!
Když se ti podívám do očí, vidím zářivou budoucnost plnou lásky a smíchu. S tebou je v mém životě jen radost. Dnes oslavuji tvé jmeniny s veškerou láskou, kterou ti mohu dát! Vše nejlepší k svátku, Juliane!
Na tebe, můj nejlepší příteli a milenče! Den za dnem mi ukazuješ, jaké jsi požehnání, a jak jsem za tebe vděčná. Tvoje přítomnost dodává mému životu tu největší krásu na světě. Miluji tě a přeji ti vše nej k svátku!
Slavíš další jmeniny, Juliane, a s tím také další rok, kdy jsi o něco lepší, silnější a moudřejší. Děkuji ti, že jsi mě vzal s sebou na tuto cestu zvanou společný život. Všechno nejlepší k svátku, lásko!
Všechno nejlepší k svátku mému muži, který miluje sport, práci s nářadím a je skvělým kuchařem. Užij si svůj den, miláčku!
Všechno nejlepší ke jmeninám mému vlastnímu superhrdinovi. Přeji ti den bez zlých lidí a krizí a plný toho nejlepšího, co ti svět může dát. Miluji tě!
Dnes ti chci říct, že pro mě znamenáš celý svět a že je mi velkou ctí být tebou milována. Jsi úžasný muž. Děkuji ti a přeji ti nádherné prožití jmenin, lásko!

SMS přání k svátku Julianovi

Je Julian vaším kamarádem, bratrem, nebo například synem?  

Nemůžete s ním být v den jeho jmenin? 

Pogratulujte mu na dálku SMSkou!

Když si na tebe vzpomenu, jako první mě napadne nesmírná láska a hrdost, kterou k tobě chovám. Ta nezná hranic a nemá obdoby. Všechno nejlepší k svátku, synku!
Kamaráde, jsi člověk, ke kterému chovám úctu a mám na něj spoustu skvělých vzpomínek. Nikdy se neměň. Vše nejlepší k svátku!
Na čas, strávený s tebou, Juliane, vzpomínám s uspokojením, radostí a vděkem. Všechno nejlepší k svátku!
Od té doby, co jsme se poznali, není nic jako dřív. Chci, abys věděl, že je můj život od té doby zábavnější a plný dobrodružství. Krásné jmeniny, kamaráde!
Letos, na tvé jmeniny, jako by se naše role obrátily. Zdá se, že místo toho, abys od nás dostal dárek ty, jsi ty pro nás tím největším dárkem. Máme tě rádi, synku. Vše nej!

Alternativou jména Julian je Julius. Znáte muže s tímto jménem? Pogratulujte mu některým z přáníček Juliusovi ke jmeninám!

Obrázky a gify ke jmeninám pro Juliana

Ať už jste se rozhodli oslavenci poblahopřát osobně nebo elektronickou cestou, můžete své přáníčko oživit obrázkem. Ten můžete buď vytisknout nebo poslat MMSkou, e-mailem či jako zprávu na Facebooku.

Přání k svátku Julianovi na pozadí louky s domečkem pod modrou oblohou s mraky.
zdroj: unsplash.com
Levandulová louka při západu slunce s přáním ke jmeninám Julianovi.
zdroj: unsplash.com
Pole s ječmenem při západu slunce s přáníčkem k svátku pro Juliana.
zdroj: unsplash.com
Louka s lučním kvítím s přáním ke jmeninám pro Juliana.
zdroj: unsplash.com
Sváteční přání Julianovi na pozadí louky se stohy slámy.
zdroj: unsplash.com

Je muž, který oslavuje jméno Julian věřícím člověkem? Pogratulujte mu tedy po křesťansku, a to některou z jedinečných náboženských svátečních gratulací!

Sváteční gify

Gif s animovanou opičkou s kšiltem, foukající na narozeninovou frkačku, obklopenou padajícími konfetami.
zdroj: giphy.com
Pohyblivý obrázek se skákajícím dortem s obličejem, končetinami a hořící svíčkou na vrcholu.
zdroj: giphy.com
Pohyblivý gif s mužem v růžové bundě a brýlích, který vyhazuje do vzduchu konfety.
zdroj: giphy.com
Gif přáníčko s radující se dívkou s narozeninovou čepičkou házející misku s výzdobou na zem.
zdroj: giphy.com
Gif přání k svátku s tancujícím chlapečkem s papírovou korunou a nápisem "Celebrate!!!".
zdroj: giphy.com

Hledáte nějaké básničky pro Juliana? Prozkoumejte básničky k svátku, kterými byste mohli ozvláštnit svou gratulaci!

Zajímavosti o jméně Julian

Julian (také Julián) je běžné mužské jméno v Německu, Rakousku, Velké Británii, Irsku, Nizozemsku, Francii, Itálii, Rusku, Španělsku a Latinské Americe. 

Jméno vychází z římského jména Julianus, které bylo odvozeno od jména Julius. Tak se jmenoval římský císař Julián, vládnoucí ve 4. století. Jméno nosilo také několik světců, včetně legendárního svatého Juliána Hospitálského. V Anglii se toto jméno užívá od středověku. V té době bylo jméno dáváno také dívkám.

Význam jména lze vyložit jako “mladistvý, chundelatý nebo nebeský otec”

Numerologie přisuzuje mužům, jménem Julian, číslo čtyři a barvy, které se k oslavencům nejvíce hodí, jsou barvy přírody, jako je modrá, oranžová nebo zelená

Juliani jsou velmi otevřenými muži, kteří jsou k lidem přímí, upřímní a milí. Jedná se o velkorysé lidi, kteří občas lžou, pokud by měli říct někomu něco nepříjemného. To nedělají rádi. 

Jsou to velice přátelští muži, kteří jsou svým blízkým velkou oporou. Bohužel mají ale také několik nepřátel, kteří vznikají především ze závisti.  

Přezdívky a zdrobněliny pro toto jméno můžou být Juliánek, Julik, Julek, Juliusek, Juluš, Julda, Julča a další.

A kdy má svátek Julian? Julian je alternativou jména Julius, proto slaví svátek ve stejný den, a to 12. dubna.

Prohlédněte si také přání k svátku Zdeňkovi! Znáte-li nějakého, můžou vám pomoci vytvořit blahopřání rychle a jednoduše.

Přání k svátku Julianovi můžete poslat e-mailem, SMSkou nebo jinou elektronickou formou, jako krátký nebo delší text. V takovém případě jej můžete oživit například pohyblivým gifem. 

Je-li oslavenec vaším partnerem, můžete mu prostřednictvím gratulace vyznat lásku. 

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv formu blahopřání, nezapomeňte v něm oslavence potěšit a rozradostnit mu den.

Autor článku
Markéta Bieleszová

Sdílená radost je dvojnásobná radost. Ať už se jedná o narozeniny, svátek, svatbu nebo jiné výročí, je nádherné sdílet tyto chvilky s ostatními. To je možné prostřednictvím upřímných slov. V mých článcích se snažím čtenáři nabídnout takové texty, které se dotknou lidského srdce a vykouzlí úsměv na tváři.

Líbil se vám tento článek? Dejte mu 5 hvězdiček. :)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X